4f9e8ec86de64a7cb9b87048a511a7b1

Următorul proiect Netflix “Sweet Home” a lansat postere teribile cu protagoniștii Song Kang, Lee Jin Wook și Lee Si Young

Următoarea serie originală Netflix numită „Sweet Home” a lansat postere de-a dreptul teribile pentru distribuția principală.

Având la bază o ideea regăsită în webtoon thriller cu același nume, „Sweet Home” spune povestea lui Cha Hyun Soo (rolul interpretat de Song Kang), un elev de liceu singuratic care se mută într-o clădire nouă de apartamente după ce și-a pierdut familia într-un accident tragic. Acolo, el ajunge să se confrunte cu o serie de evenimente șocante și terifiante, în timp ce oamenii încep brusc să se transforme în monștri în jurul său.

Posterele lansate ieri dezvăluie tensiunea neliniștită resimțită de locuitorii clădirii de apartamente Green Home. Ei ajung să facă față unei situații de urgență fără precedent a persoanelor care sunt invadate de propria lor lăcomie și se transformă în monștri. După ce au ales să se izoleze în interiorul Green Home, locuitorii își dau seama, curând, că această clădire nu este atât de sigură pe cât pare.

În aceste postere îl vedem pe protagoniștii Song Kang, Lee Jin Wook și Lee Si Young, ale căror priviri deosebite și intense sunt amplificate de mesajul atașat: „ Să muri, sau devii un monstru și supraviețuiești. ”

Song Kang, poate fi considerat un actor la început de drum, dar vă spun despre el că a reușit să ne cucerească inimile, anterior, cu rolul său de model frumos pe nume Sun Oh în serialul „Love Alarm”. Despre acest nou proiect actorul a declarat: „Am muncit din greu pentru a arăta tuturor un personaj complet diferit de Sun Oh”.

Vreau să vă mai zic că de acest proiect interesant s-a ocupat regizorul Lee Eung Bok, cel care a devenit cunoscut pentru că a lucrat, anterior, drame care s-au transformat în adevărate hit-uri precum “Mr. Sunshine”, “Descendants of the Sun” și “Goblin”. El a dorit să laude prestația lui Song Kang din aceasta dramă declarând: „Felul în care interpretează este excelent și plin de profunzime, acest lucru se poate simți prin expresiile și privirea sa.”

Despre Lee Jin Wook am aflat că va interpreta rolul misteriosului fost detectiv Pyun Sang Wook, care câștigă atenția pentru aura sa de neegalat. În ceea ce privește personajul lui Lee Jin Wook, regizorul a comentat: „Spre deosebire de aspectul său dandy, am vrut să creez un personaj asemănător unei fiare cu ochi tristi și goi”. (*posterul lui chiar arată woow, nu mă așteptam să fie chiar așa, un pic de speriat)

Aceasta dramă teribilă avea nevoie și de o protagonista și iată că va fi Lee Si Young. Ea va juca rolul lui Seo Yi Kyung, un fost pompier care facea parte din forțele speciale. Regizorul Lee Eung Bok a spus că a crezut că va fi cea mai bună actriță pentru rol, arătând experiența sa anterioară în genul de acțiune ca dovadă că va excela în rolul de „războinică feminină”. Anticiparea crește dacă ne gândim la pe ce fel de energie va aduce noului personaj.

Vă mai spun doar că nu mai avem foarte mult de așteptat pană să vedem această dramă, întrucât “Sweet Home” va avea premiera pe 18 decembrie. Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine aceste postere m-au făcut super curioasă și mai cred că va fi o dramă psihologică foarte interesantă.

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.