New-Years-Eve

Girls ’Generation’s Sooyoung, Yoo In Na, Yoo Yeon Seok și mulți alți actori urează bun venit Noului An în afișul filmului “New Year Blues”

Noul film „New Year Blues” și-a lansat afișele principale!

„New Year Blues” va spune povestea a patru cupluri care trebuie să depășească diferite temeri și probleme pe măsură ce se confruntă cu începutul unui nou an. Comedia romantică va fi regizată de Hong Ji Young, regizorul din spatele filmelor „Will You Be There?” și „Marriage Blue”, relatează site-ul soompi.com.

În noile postere, cele patru fermecătoare cupluri se bucură de atmosfera romantică de la sfârșitul anului. Cu focurile de artificii care primesc noul an și un apus de soare roșu în fundal, primul afiș transmite emoția sfârșitului de an. În plus față de zâmbetele strălucitoare ale cuplurilor în timp ce se întind pe podea împreună, textul de pe al doilea poster spune „Să devenim puțin mai fericiți anul viitor”, subliniind căldura pe care o va oferi filmul.

Alături de distribuția actorilor formată din Kim Kang Woo, Yoo In Na, Yoo Yeon Seok, Lee Yeon Hee, Lee Dong Hwi, Chen Du Ling, Yeom Hye Ran, Sooyoung din Girls ‘Generation și Yoo Tae Oh, filmul va  captiva spectatorii datorită combinațiilor reconfortante prin care vor trece cele 4 cupluri și chimiei extraordinare.

Kim Kang Woo și Yoo In Na vor juca rolurile lui Ji Ho și Hyo Young, cărora le e frică să găsească o nouă iubire din cauza eșecurilor în dragoste din trecut.

Antrenorul perfecționist de reabilitare Hyo Young (Yoo In Na) solicită protecție pentru a încheia în siguranță procesul de divorț și, în acest demers, îl întâlnește pe detectivul veteran Ji Ho (Kim Kang Woo), divorțat de patru ani și retrogradat din echipa de crime violente la centrul de servicii publice.

Yoo Yeon Seok și Lee Yeon Hee vor descrie emoția proaspătă și tinerească a celor care sunt preocupați de viitor și care se confruntă cu suferințele maturizării. După ce a devenit epuizat din cauza muncii, Jae Heon (Yoo Yeon Seok) fuge în Argentina și începe să lucreze ca livrator de vin. În mod similar, Jin Ah (Lee Yeon Hee) se confruntă cu dificultăți atât în ​​viața profesională, cât și în viața amoroasă, așa că fuge în Argentina, iar cei doi împărtășesc o întâlnire cu destinul.

Lee Dong Hee, Chen Du Ling și Yeom Hye Ran vor interpreta o familie care încearcă să depășească diferențele culturale în timp ce se pregătesc pentru o căsătorie internațională. Filmul descrie conflictul care apare atunci când CEO-ul agenției de turism Yong Chan (Lee Dong Hee) încearcă să ascundă că a fost jefuit de întreaga sa avere de către un angajat înainte de căsătoria sa cu Yao Lin (Chen Du Lin), care a fost transferată din China la o filială coreeană. Între cei doi se află viitoarea cumnata anxioasă Yong Mi (Yeom Hye Ran) care își iubește fratele mai mic.

În cele din urmă, Sooyoung și Yoo Tae Oh vor juca un cuplu de multă vreme care începe să se îndepărteze din cauză prejudecățile oamenilor din jurul lor. Simpaticul și romanticul membru al echipei naționale paralimpice Rae Hwan (Yoo Tae Oh) și grădinăreasa optimistă Oh Wol (Sooyoung), care consideră că dragostea poate depăși orice, vor oferi o poveste romantică emoționantă, pe care spectatorii nu pot să nu sprijine.

„New Year Blues” va avea premiera în luna decembrie. 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.