Mr.-Queen-Poster5

Shin Hye Sun și Kim Jung Hyun, între comedie și suspans în noua dramă “Mr. Queen”

Suntem în decembrie și mai avem puțin până să terminam acest an, iar producătorii coreeni ne-au mai pregătit și în aceste zile câteva drame noi numai bune de văzut.

Drama de care vreau să vă vorbesc azi este “Mr. Queen/ 철인왕후” si în mod neașteptat este chiar istorică, după ceva timp de când nu am mai văzut vreo dramă de acest fel. Totuși ea se recomandă ca o dramă  de tip comedie si fantastică. Constituie noul proiect al postului tvN, care avut premiera ieri seară  și va avea 20 de episoade ce se vor vedea  în fiecare weekend. Protagoniștii  sunt Kim Jung Hyun, un actor promițător care s-a remarcat foarte mult anul acesta și pe Shin Hye Sun, de care sigur vă mai aduceți aminte din proiectele ei de până. 

Această dramă este proiectul companiilor Studio Dragon, Crave Works și YG STUDIOPLEX, sub conducerea regizorului Yoon Sung Shik (cel care a lucrat și la dramele “Hwarang” -KBS/2016-2017, “Babel” TV Chosun/2019) după un scenariu semnat de  Park Gye Ok și Choi Ah Il.

Poveste

Această dramă este despre un bărbat care trăiește în prezent, în timpurile moderne, dar al cărui suflet este prins în corpul unei regine din dinastia Joseon (*aceasta idee este de-a dreptul comică și cam surprinzătoare pentru o drama istorică).

Vom privi o poveste amunzată, dintr-o perspectivă nouă, care în același timp dorește să lupte împotriva stereotipurilor de gen.

În epoca modernă, Jang Bong hwan lucrează ca bucătar la Casa Albastră a președintelui țării. El are un spirit liber, dar, în mod surprinzător, spiritul său își găsește cumva drumul și ajunge în corpul Reginei Cheorin interpretată de Shin Hye Sun, în perioada Joseon. În acelați timp îl vom mai regăsi pe Regele Cheoljong, personajul interpretat de Kim Jung Hyun, o persoană blândă și aparent plăcută, dar are mai are o altă latură. Regina Sunwon (Bae Jong Ok), soția regretatului rege Sunjo, deține adevărata putere în țară și l-a retrogradat pe regele Cheoljong într-un poziție nu tocmai favorabilă. Kim Jwa Geun (Kim Tae Woo) este fratele mai tânăr și ambițios al reginei Sunwon.

Distribuție:

Shin Hye Sun – Kim So Yong (Regina Cheorin)
Kim Jung Hyun – Lee Won Bum (Regele Cheoljong)
Sul In Ah – Jo Hwa Jin (Concubina Regelui Cheoljong)
Bae Jong Ok – Queen Sunwon (soția Regelui Sunjo)
Kim Tae Woo -Kim Jwa Geun ( fratele mai mic al Reginei Sunwon)

Alția actori:

Yoo Min Kyu – Prințul Youngpyeong
Kim Joo Young (김주영)- Oh Wol
Kim In Kwon – Man Bok
Na In Woo – Kim Byung In
Yoo Young Jae – Kim Hwan
Son So Mang – Kang Na In
Lee Tae Gum – Eunuch Kim
Chae Seo Eun – Hong Yeon
Kim Kwang Shik – Lee Jo Seon
Cha Chung Hwa – Court Lady Choi
Jo Sun Joo – Daebi Jo
Yoon Ki Won
Oh Ah Yeon
Go In Bum
Jun Bae Soo
Son Kwang Eop

Shin Hye Sun este o actriță foarte bună pe care am putut să o vedem în mai multe ipostaze în drame precum “Angel’s Last Mission: Love”  (KBS2 / 2019),”Still 17”  (SBS / 2018),”My Golden Life”  (KBS2 / 2017-2018),”Stranger”  (tvN / 2017),”The Legend of the Blue Sea“(SBS / 2016-2017),”Five Enough” (KBS2 / 2016),”She Was Pretty” (MBC / 2015).

Kim Jung-Hyun este un actor coreean care de la un timp a început să se facă tot mai remarcat. Sigur o sa vă aduceți aminte de el după interpretările din dramele “Crash Landing on You” (tvN /2019-2020), “The Time” (MBC/ 2018),”Welcome to Waikiki” (JTBC /2018) ,”School 2017” (KBS2 /2017),”Rebel: Thief Who Stole the People” (MBC /2017).

Curiozități:

  • În această dramă o apariție specială o va avea actorul Choi Jin Hyuk ca personajul Jang Bong Hwan.
  • Este o dramă importantă pentru Shin Hye Sun dar și o premieră, fiind prima dată când acceptă să joace într-un serial istoric. Legat de acest subiect, la conferința de presă ea a spus: „Am avut o idee romantică despre purtarea hanbok (îmbrăcăminte tradițională) și să vorbesc pe un ton folosit în dramele istorice și am reușit să-mi îndeplinesc visul de a purta hanbok. Fac lucruri care ar părea impertinente pentru oamenii din dinastia Joseon, dar totul este descris într-un mod distractiv. “
  • Legat de alegerea de a juca în aceasta drama, Shin Hye Sun a mai menționat: „Scenariul mi-a dat două sentimente. A fost atât de distractiv de citit și a fost și palpitant. M-am gândit că ar fi distractiv să îl urmăresc ca spectator. Pe de altă parte, mi s-a părut foarte greu când m-am gândit la ce ar fi dacă aș lua rolul. Am crezut că va fi dificil chiar să vorbesc, să merg și chiar să respir. ”
  • Despre această dramă, Kim Jung Hyun a spus „Am vrut să încerc un proiect distractiv.Au fost multe drame istorice epice la televizor când eram tânăr și acest tip de tendință a trecut. Am avut un sentiment de nostalgie cu privire la dramele istorice și am ajuns să mă alătur dramei ‘Mr. Queen.'”

Pentru a vă face o idee și mai bună despre dramă vă invit să vedeți și câteva filmulete înainte.

Teaser 1: https://www.youtube.com/watch?v=dvlbgHhs8LE

Teaser 2: https://www.youtube.com/watch?v=tLbifw5THCY

Teaser 3

https://www.youtube.com/watch?v=8gOrNGMkacg

Aceasta a fost prezentare noii drame “Mr. Queen”. Mi se pare o abordare foarte nouă pentru o drama istorică și chiar cred ca are potențial să ne aducă zâmbetul pe bune în aceste zile. Eu chiar mă bucur că în peisajul dramelor din acest final de an a apărut și una istorică pentru că, sincer, chiar mi-a fost dor de o astfel de dramă.

Vizionare plăcută vă doresc!

(sursa- koreandrama.org, soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.