2781c554d7f34da28b3ad79944d0a2b6

Kwak Si Yang va juca alături de Kim Yoo Jung și Ahn Hyo Seop într-o nouă dramă fantastică

Este oficial, actorul Kwak Si Yang  se va alătura noii producții de la SBS viitoarea drama “Hong Chun Gi”.

De curând, agenția actorului, Starhaus Entertainment a făcut următorul anunț: “A fost confirmat faptul că actorul va apărea în noua dramă Hong Chun Gi în rolul Prințului Soo Yang “.

Această dramă are la bază romanul cu același nume al autorului Jung Eun Gwol, ale cărui romane “Sungkyunkwan Scandal” și “The Moon Embracing the Sun” au fost, de asemenea, faimoase adaptări ca drame de succes. „Hong Chun Gi” este o dramă istorică de dragoste și fantastică a cărei acțiuni se întâmplă în era Joseon. Drama va fi realizată de regizorul Jang Tae Yoo, ale cărui proiecte anterioare includ “My Love from the Star”, „Hyena” și multe altele.

Actorul Kwak Si Yang va juca rolul crudului și ambițiosului Prinț Soo Yang, care este hotărât să devină rege cu orice preț și este foarte încrezător că își poate atinge obiectivul.

Vreau să vă aduc aminte că actrița Kim Yoo Jung a fost confirmată, anterior, ca protagonistă a dramei, respectiv rolul Hong Chun Gi, singura pictoriță a dinastiei Joseon, în timp ce Ahn Hyo Seop va juca rolul astrologului orb Ha Ram. În prezent și Gong Myung este în discuții pentru un rol principal.

Ce părere aveți despre această distribuție?

(sursa- soompi)




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.