allkpop_1609174811_untitled-1

SM Ent. va transmite un concert online în prima zi a lui 2021, în care vor cânta: TVXQ, Super Junior, Taeyeon, Taemin dar și alții

De curând, unul dintre cei 3 giganți din industria de divertisment, SM Entertainment, a declarat că va organiza un concert online, gratuit, în prima zi a anului viitor, potrivit Yonhap.

Agenția este “casa” unor artiști foarte celebrii precum EXO, Super Junior, NCT, TVXQ, SHINee dar și alții. Acest concert a fost gândit pentru a le oferi cumva confort celor care luptă împotriva noii pandemii de coronavirus din întreaga lume.

Concertul se va numi „SMTOWN Live” și va fi difuzat în direct, vineri, 1 ianuarie 2021, pe platformele de socializare, inclusiv YouTube, Twitter și Beyond Live, un canal online condus de Naver din Coreea de Sud.

Sub tema “Culture Humanity”, artiștii de top ai SM, precum TVXQ, Super Junior,Taeyeon din Girls Generation, Taemin din SHINee, Baekhyun și Kai din EXO, Red Velvet, NCT, SuperM și aespa vor concerta la concertul gratuit.

SM a spus că proiectul este conceput pentru a aduce o nouă speranță oamenilor din întreaga lume care s-au luptat în acest an cu COVID-19.

Din 2008, artiști SM de top au făcut turnee comune în orașe globale, precum New York, Paris, Tokyo, Beijing, Bangkok, Singapore, Dubai și mulți alții, în formatul concertului comun numit „SMTOWN Live”.

După ce au văzut acest anunț, mulți internauți nu au putut să creadă că acest concert va fi difuzat în mod gratuit, deoarece concertul va cuprinde diverși artiști populari ce sunt iubiți de fanii mondiali.

Internauții au lăudat compania, deoarece concertul va fi difuzat pe diferite platforme, inclusiv Vlive, Beyond Live, YouTube, Twitter, Facebook, Tik Tok și KNTV. Fanii au mai comentat: „Uau, nu pot să cred că concertul comun al SM va fi gratuit și va fi difuzat pe atât de multe platforme”, „Abia aștept să mă uit la concert”, „Le-am văzut posterul concertului și am crezut că biletele ar fi scumpe, dar ce naiba, este gratuit! ” „Încă nu-mi vine să cred că concertul SM este gratuit” și „Cu siguranță mă uit la difuzare”.

Această veste este chiar wooowww. Ce ar fi zis că vom avea șansa să participam la un astfel de concert chiar din confort casei, canapelei noastre ? O astfel de experiență nu trebuie ratată!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.