aa05e663d27048b7844000b60c7526b6

Hyun Bin și Son Ye Jin formează un CUPLU. Ce au declarat agențiile lor și Son Ye Jin

Ne aflăm într-un nou an și este un fel de “tradiție” ca paparazzi de la Dispatch să dezvăluie o veste neașteptată, un articol considerat o adevărată bombă și chiar noi cupluri. De această dată este vorba despre un cuplu, spre bucuria multor fani. Cei de la Dispatch susțin că 2 actori de top, mai exact Hyun Bin și Son Ye Jin se află într-o relație. (*waaaa ce noutate aflăm acum). Iată cum se prezintă situația în privința acestei vești.

Pe 1 ianuarie 2021, Dispatch a publicat un articol în care susținea că cele două vedete s-au întâlnit în ultimele 8 luni – și că relația lor a început după încheierea dramei lor de succes numită „Crash Landing on You”.

Potrivit Dispatch, atunci când vedetele au negat zvonurile despre întâlniri de mai multe ori în trecut, ei spuneau adevărul și nu erau, de fapt, implicați romantic în acel moment. Cu toate acestea, o sursă apropiată de Hyun Bin a declarat că, în jurul lunii martie 2020, cei doi au dezvoltat sentimente romantice unul pentru celălalt. Sursa anonimă a comentat: „Cred că, după ce s-a încheiat drama și au petrecut timp separat, atunci au început să își ducă dorul unul altuia”.

Totodată, Dispatch mai spune că Hyun Bin și Son Ye Jin s-au întâlnit de mai multe ori pentru a sta cu alți actori după sfârșitul dramei „Crash Landing on You” și, în timpul acestor întâlniri, și-au dat seama cât de bine se potriveau ca un cuplu. De asemenea, se pare că i-a legat și pasiunea lor reciprocă pentru golf.

Împreună cu raportul său , Dispatch a publicat fotografii cu Son Ye Jin urcând în mașina lui Hyun Bin.

La scurt timpul după apariția veștii, agenția lui Son Ye Jin afirma: „În prezent, suntem în proces de verificare cu [actrița] după ce am văzut articolul”.

Tot azi, agenția lui Hyun Bin, VAST Entertainment a ieșit cu următoarea declarație: „Actorii Hyun Bin și Son Ye Jin s-au întâlnit prin intermediul proiectele lor și, după finalul dramei, sentimentele lor pozitive unul față de celălalt s-au transformat într-o relație romantică. Vă rugăm să-i priviți cu căldură și acum în relația lor și să îi susțineți și pe viitor.”

De asemenea, pentru fanii nerăbdători, a venit și răspunsul din partea agenției lui Son Ye Jin, MS Team Entertainment, care a confirmat în mod similar spunând: „Cei doi s-au cunoscut prin proiectele lor de actorie și, după sfârșitul dramei, s-au interesat unul de celălalt și au ajuns să se întâlnească”.

Vreau să vă aduc aminte că Hyun Bin și Son Ye Jin au jucat împreună în filmul din 2018 „The Negociation”, înainte de a se reuni în drama populară „Crash Landing on You” în 2019. Până acum, cei doi actori au fost asaltați cu zvonuri despre întâlnirile lor de mai multe ori, dar au negat zvonurile de fiecare dată. Ba chiar au existat voci care spuneau că cei doi se pregătesc să se căsătorească.

Cum ziua nu s-a terminat, am mai aflat că Son Ye Jin a apelat la contul său de Instagram pentru a vorbi despre această veste. În după-amiaza zilei de 1 ianuarie, Son Ye Jin a postat o fotografie cu un coș de flori care avea următoarea descriere:

Este un an nou.

Apărând în fața tuturor cu știri despre viața mea personală mai degrabă decât știri legate de muncă, mă întreb de ce mă simt atât de jenat ..

Hmm … mm..umm …

Da, așa s-au tranformat lucrurile .. ^. ^

Haha … Umm … ^^ ;;

Nu sunt sigură ce ar trebui să spun, dar am crezut că ar trebui cel puțin să le spun ceva tuturor …

Se simte foarte incomod și ciudat .. ^^; Sunt recunoscătoare că am reușit să cunosc o persoană bună și voi munci din greu pentru a avea grijă (de relație) …

Iubirea și sprijinul pe care mi-l acordați cu toții, le păstrez mereu în inima mea .. Sper că vor fi multe lucruri bune în noul an. Să fiți sănătoși. Ppyong.

Deci, acum totul pare în regulă, este oficial, avem un nou cuplul în acest an 2021 – Hyun Bin și Son Ye Jin. Vreau să vă mai zic că cei doi au aceeași vârstă, fiind născuți în anul 1982 și cam același statut, actori de top cu o carieră înfloritoare, care au ajuns să aibe succes atât pe micul, cât și pe marele ecran. Noi îi felicităm și le dorim multă fericire și cât mai multe proiecte de succes!




There are 2 comments

Add yours

Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.