76645c8f35674fcabfd6dd6a3ef5bce4

Kim So Hyun, rol dublu în viitoarea dramă „River Where The Moon Rises”

O reinterpretare a unei povești populare clasice din Goguryeo, „River Where the Moon Rises” – următoarea dramă a KBS 2TV – va spune faimoasa poveste de dragoste a prințesei Pyeonggang (interpretată de Kim So Hyun) și a lui On Dal (interpretat de Ji Soo), potrivit soompi.com.

Astăzi, 5 februarie, mult-așteptata dramă ne-a permis să aruncăm o scurtă privire asupra rolurilor duble pe care le interpretează Kim So Hyun. Astfel, aflăm nu numai că actrița va juca rolul prințesei Pyeonggang, dar o va interpreta și regina Yeon, mama lui Pyeonggang.

Deși regina Yeon a urcat pe tron ​​la o vârstă fragedă, este puternică și fermă în convingerile sale și se gândește în permanență la modalități de a-i ajuta pe supușii regatului său și de a-și pune în practică ideile. De asemenea, este o mamă iubitoare și afectuoasă, care își crește cu înțelepciune fiica regală și fiul.

În fotografiile nou lansate, Kim So Hyun emană o aură regală și elegantă în postura reginei Yeon, îmbrăcată în grațios, dar impunător. O altă fotografie ne-o înfățișează pe regină privindu-l cu căldură pe fiul ei, prințul moștenitor Go Won, în timp ce într-o alta o surprindem îngrijorându-se în legătura cu soarta regatul său.

Producătorii dramei „River Where the Moon Rises” au comentat imaginile date astăzi publicității: „Kim So Hyun va da dovadă de o transformare actoricească de impact jucând rolurile duble ale reginei Yeon și prințesei Pyeonggang. În timp ce și-a asumat provocarea de a interpreta pentru prima dată dragostea maternă, Kim So Hyun a afișat o nouă aură pe care nu o mai arătase niciodată până acum, care a lăsat pe toată lumea de pe platourile de filmare mută de uimire”.

„Regina Yeon va avea un rol crucial în poveste de la începutul dramei, aceasta fiind, de asemenea, personajul care are cea mai mare influență asupra personalității și dispoziției lui Pyeonggang”, au continuat ei. „Va fi distractiv să o comparăm pe regina Yeon de la începutul dramei cu prințesa Pyeonggang, mai târziu.”

„River Where the Moon Rises” a dezvăluit, de asemenea, și câteva noi fotografii cu Choi Yoo Hwa în rolul de Hae Mo Yong, o femeie frumoasă și puternică, care este hotărâtă să controleze Goguryeo și să se joace cu regatul după cum dorește.

Când i s-a cerut să evalueze cât de mult se potrivește personalitatea ei din viața reală cu cea a personajului ei, Choi Yoo Hwa a răspuns: „50%. Suntem similare în felul în care, atunci când interacționăm cu cineva care ne place sau ne confruntăm cu o dificultate, punem toate cărțile pe masă și încercăm să fim sincere în rezolvarea problemei. Cu toate acestea, Hae Mo Yong este foarte isteață și poate vedea prin oameni, astfel că își dă seama imediat ce doresc aceștia, și nu cred că eu sunt atât de calculată”.

Nu uitați că „River Where the Moon Rises” va avea premiera pe 15 februarie la 21:30 KST!
Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.