c795e9dfebfb451ead8160c191ea48dc

Kim Woo Bin demonstrează că este omul potrivit în orice sezon într-un nou pictorial

Kim Woo Bin demonstrează că este un „om  care se potrivește în toate anotimpurile” prin intermediul unui nou pictorial!

Mai exact, el a participat la un nou pictorial.  De curând, reprezentanții T Singapore au lansat fotografiile pentru numărul din luna februarie  unde au colaborat cu îndrăgitul actor. Cu această ocazie ei au surprins privirea și aura intensă a actorului în timp ce el pozează în diverse ipostaze.

În interviul susținut cu această ocazie, Kim Woo Bin a vorbit despre crearea contului său de Instagram, deschis recent. Despre acest subiect, actorul a răspuns zâmbind —” Este mai greu decât credeam, pentru că este primul meu cont  pe rețelele de socializare, dar este distractiv. ” El a continuat: „Este frumos, deoarece a devenit mai ușor să comunici cu fanii și să le spui ce faci, cum esti.Cu o singură fotografie, pot exprima ce gânduri am sau ce fac în acel moment exact. Este cu adevărat grozav “.

Când a venit vorba despre cum se poate defini succesul în zilele noastre, actorul a declarat: „În aceste zile, cred adesea că găsirea bucuriei în lucrurile mici este succesul. Dacă ați petrecut ziua fără probleme speciale, cred că și asta este un succes. Încerc să fiu recunoscător pentru cele mai mici lucruri. Cel puțin de două ori pe zi, mă uit în sus la cer și mă gândesc la lucrurile care îmi plac și, dacă am făcut acele lucruri, cred că am avut o zi de succes. ”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.