“Cine este monstrul? Ești tu sau eu?” Află RĂSPUNSUL urmărind thriller-ul plin de MISTER “Beyond Evil”

Mijlocul lunii februarie ne aduce în atenție o nouă dramă cu Yeo Jin Goo și Shin Ha Kyun în rolurile principale. Este vorba despre serialul “Beyond Evil / Monster (괴물)” – un thriller psihologic ce va fi difuzat pe canalul JTBC în fiecare vineri și sâmbătă, de la ora 23:00 KST.

În regia lui Sim Na-Yeon, după un scenariu scris de Kim Soo Jin, “Beyond Evil /Monster” va avea premiera pe data de 19 februarie, mai exact vinerea viitoare.

POVESTEA

Lee Dong-Sik (Shin Ha-Kyun) a fost odată un detectiv capabil. Acum lucrează la stația de poliție Manyang dintr-un oraș mic și face toate treburile obositoare in cadrul secției. Viața lui este liniștită acolo. Într-o zi, detectivul Han Joo-Won (Yeo Jin-Goo) este transferat în aceeași stație de poliție cu Dpng-Sik. El este desemnat să lucreze ca șef al lui Lee Dong-Sik și, de asemenea, ca partener al său. Han Joo-Won este un detectiv de elită și provine dintr-un mediu distins. Tatăl său are șanse mari să devină următorul șef al Agenției Naționale de Poliție. Han Joo-Won are însă un secret.

Un caz de crimă în serie are loc în orașul mic și liniștit. Vorbim despre un caz de crimă în serie similar cu cel care a avut loc cum 20 de ani în urmă și care i-a schimbat viața lui Lee Dong-Sik. Cei doi detectivi lucrează împreună pentru a prinde criminalul.

Drama spune, de fapt, povestea celor doi bărbați neînfrici, Lee Dong Sik și Han Joo Won, care încalcă legea pentru a prinde criminalul în serie. În cursul descoperirii identității sale, cei doi întreabă în mod constant: „Cine este monstrul? Ești tu sau eu? Suntem noi?” Cei doi urmăresc îndeaproape fațetele ascunse ale tuturor celor cu care intră în contact și pun la îndoială inocența persoanelor implicate în caz, inclusiv pe a lor.

Notă

“Beyond Evil” va prelua intervalul orar ocupat anterior de „Hush”.

Distribuție

Shin Ha Kyun as Lee Dong Sik
Yeo Jin Goo as Han Joo Won
Choi Sung Eun as Yoo Jae Yi
Choi Dae Hoon as Park Jung Je
Kim Shin Rok (김신록) as Oh Ji Hwa

Secția de Poliție

Chun Ho Jin as Nam Sang Bae
Son Sang Gyu (손상규) as Jo Gil Goo
Baek Suk Kwang (백석광) as Hwang Gwang Young
Nam Yoon Soo as Oh Ji Hoon

Manyang People

Gil Hae Yeon as Do Hae Won
Lee Kyu Hoe (이규회) as Kang Jin Mook
Kang Min Ah (강민아) as Kang Min Jung

În alte roluri

Heo Sung Tae as Lee Chang Jin
Choi Jin Ho as Han Ki Hwan
Park Ji Hoon as Kwon Hyuk

Pentru a vă putea face o idee despre cât de palpitant va fi să urmăriți această dramă, iată și unul dintre trailerele acesteia:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.