1da105dce86b4264982e5b0131bff8f6

tvN a dezvăluit dramele care vor fi difuzate în 2021

Producătorii de la postul coreean tvN au oferit informații despre programul de difuzare prinvind dramele din 2021. Dramele care se vor prezenta pe post sunt, ca și până acum, de genuri diferite și chiar aduc în prim plan distribuții de-a dreptul spectaculoase, potrivit Soompi.

În luna februarie și martie se va difuza la tvN drama “L.U.C.A.: The Beginning”, despre care am scris și un articolul de prezentare http://www.saranghanguk.ro/index.php/2021/02/01/kim-rae-won-si-lee-da-hee-sunt-implicati-intr-o-lupta-pentru-a-descoperi-adevarul-in-noua-drama-l-u-c-a-the-beginning/

„Vincenzo” este unul dintre cele mai așteptate seriale din prima jumătate a anului 2021. El este  programat să aibă premiera pe 20 februarie. Song Joong Ki joacă rolul unui avocat italian și consilier al mafiei care se întoarce în Coreea de Sud din cauza conflictelor din cadrul organizației sale. El face echipă cu Jeon Yeo Bin, Taecyeon din 2 PM și Yoo Jae Myung pentru a lupta împotriva unui grup de răufăcători, care include  pe Jo Han Chul, Kim Yeo Jin și Kwak Dong Yeon. Este un proiect regizat de Kim Hee Won (cel care a mai realizat și “The Crowned Clown,” “Money Flower“) și are la bază un scenariu scris de Park Jae Bum ( cunoscut pentru poveștile din dramele “The Fiery Priest,” “Good Manager,” “Good Doctor,” “God’s Quiz“). Abia aștept să vedem acțiunea acestei drame.

Pentru luna martie, producătorii au stabilit pe 3 martie premiera dramei mult așteptate „Mouse”, în care Lee Seung Gi joacă rolul unui tânăr ofițer de poliție drept, dar inocent, și Lee Hee Joon, în calitate de detectiv  care nu ține seama de  lege și trăiește pentru răzbunarea sa împotriva criminalului în serie care i-a ucis părinții în copilărie. Cei doi merg pe urmele unui prădător care se numără printre cei considerați psihopați. Aceasta va fi prima dramă a lui Lee Seung Gi  după 2 ani, iar actorul a descris-o „ca o provocare incredibilă pentru el ca actor”.

În grila pe acest an tvN mai există, de asemenea, drame programate să fie difuzate în prima jumătate a anului 2021, dar care nu au încă  date specifice de difuzare.

Aici este inclusă, în primul rând al doilea sezon al dramei populare „Hospital Playlist”, cu Jo Jung Suk, Yoo Yeon Seok, Jung Kyung Ho, Kim Dae Myung și Jeon Mi Do ca cinci prieteni  care se cunosc de mult timp și care lucrează împreună la un spital. Toți cei cinci actori sunt programați să revină pentru al doilea sezon.

O altă dramă care și-a găsit locul la tvN se numește  „Navillera”. În ea apar Park In Hwan, Song Kang, Na Moon Hee și Hong Seung Hee în rolurile principale și are la bază webtoon cu același nume. „Navillera”  îl va prezenta pe un  bărbat pe nume Duk Chool care începe să învețe baletul la vârsta de 70 de ani și un balerin pe nume Chae Rok care constată că la vârsta de 23 de ani începe să își piardă direcția în fața visului său.

Tot în categoria dramelor inspirate din webtoon, programate pentru a prima jumătatea a anului, este și drama „Frightening Cohabitation”, o comedie romantică fantezistă despre un gumiho masculin care are 999 de ani și o studentă universitară care s-a născut în 1999. În distribuție îi vom vedea  pe Jang Ki Yong, Girl’s Day’s Hyeri, Kang Han Na, Kim Do Wan și Bae In Hyuk.

Și o altă dramă fantastică pe care o vom descoperi în acest an la tvN se numeste  “Doom at Your Service”  în care protagoniștii vor fi Park Bo YoungSeo In GukLee Soo HyukKang Tae Oh și Shin Do Hyun.

Ea va spune povestea de dragoste despre un bărbat cunoscut sub pseodonimul „doom” care face să dispară tot ceea ce atinge și o femeie care își pune viața la bătaie în încercarea de a-și evita soarta. Este o poveste scrisă de Im Me-ari (“Beauty Inside“) și regizat de Kwon Young Il (“My Unfamiliar Family“).

Lee Bo Young și Kim Seo Hyung  vor fi protagoniștii dramei numite „Mine”. Aceasta va aduce în prim plan povestea femeilor dure care își propun să scape de prejudecățile oamenilor și să-și găsească adevăratul sine. Are un scenariu realizat de Baek Mi Kyung (“The Lady in Dignity,” “Strong Woman Do Bong Soon“) și este regizat de Lee Na Jung, care s-a mai ocupat de dramele “Love Alarm,” “Fight For My Way“. De asemenea, în această dramă îl vom mai descoperi și pe N din trupa VIXX.

Există și câteva proiecte foarte așteptate care sunt programate pentru cea de a doua jumătate a anului 2021.

Primul dintre ele se numește “You Are My Spring” în care protagoniștii vor fi Seo Hyun JinKim Dong WookYoon Park și Nam Gyu Ri. Este descrisă ca o dramă „romantică vindecătoare”. Ea va prezenta poveștile oamenilor care trăiesc într-o clădire unde a avut loc, anterior, un caz de crimă și care își duc viața de adulți cu eul lor ascuns în inimă. Este un proiect care are la bază un scenariu realizat de Lee Mi Na ( cea care a scris și povestea din “Bubblegum”) și va fi regizat de Jung Ji Hyun ( cunoscut  pentru proiectele “The King: Eternal Monarch,” “Search: WWW“).

Ji Sung  se va întoarce pe micul ecran la tvN cu drama “Devil Judge”, unde îi va avea alături pe  actrița Kim Min Jung,  Jinyoung din GOT7 și  Park Gyu Young. Aceasta chiar va fi o dramă specială care va aduce în vedere o nouă abordare asupra dramelor legale transformând sala de judecată într-un spectacol live pentru a împărtăși un mesaj mai puternic despre justiție. Vă mai spun că scenariul ei a fost realizat de Moon Yoo Suk, un fost judecător care a mai realizat și “Miss Hammurabi”, iar regia va fi realizată de Choi Jung Kyu (“Children of Nobody“).

Foate mulți fani așteaptă cu nerăbdare premiera dramei “Mount Jiri,”, despre care noi am mai scris un articol detaliat aici.

Are la bază un scenariul relizat de celebra Kim Eun Hee, care a scris și scenariile pentru “Kingdom” sau “Signal“. Protagoniștii ei sunt Joo Ji Hoon  și Jun Ji Hyun. Chiar va reprezenta revenirea frumoasei Jun Ji Hyu, după o pauza, ultima ei apariție semnificativă este drama din  2016 “The Legend of the Blue Sea” (* ea a mai avut o apariție specială  în “Kingdom”).

Kim Je Hyun, directorul departamentului IP al CJ ​​ENM care deține tvN, a declarat: „Așa cum am condus valul de  K-drama anul trecut, tvN intenționează să construiască  un program  interesant care să răspundă așteptărilor fanilor  iubitori de  drame atât din  ​​Coreea, cât și în internaționali.. Obiectivul nostru variază de la producții clare de gen la blockbustere care vor atrage publicul larg, precum și noi provocări în ceea ce privește conținutul și formatul. Ne vom  distribui programul de difuzare pe parcursul săptămânii pentru a în acest fel să putem satisface diversele așteptări ale telespectatorilor. ”

Cam acestea sunt informațiile pe care reprezintanții tvN le-au oferit până în acest moment. Încă o dată încep să cred că și în acest an tvN își va menține poziția de adevărat competitor pentru posturile coreene naționale prin producțiile excepționale pe care le vor difuza.

Voi ce drame așteptați cu nerăbdare?




There is 1 comment

Add yours
  1. Povestea femeilor ambițioase care vor să își descopere adevăratul sine în noua drama “Mine” | Asociația Culturală Sarang Hanguk

    […] Am început o nouă lună și iată că a venit momentul să ne delectam cu un nou serial. Aș spune că nu este chiar atât de nou, pentru ca de el știam câteva lucruri încă din februarie. Sper că vă mai aduceți aminte de “Mine/ 마인”, căci așa se numește drama care a avut premiera chiar aseară. Acest serial se mai regăsește și în articolul de aici. […]


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.