hdr

Song Kang devine un balerin talentat în “Navillera”

Drama „Navillera”, ce va fi difuzată pe canalul tvN, a dezvăluit primele imagini, cu Song Kang în rolul principal.

Bazat pe cunoscutul webtoon cu același nume, „Navillera” va spune povestea lui Duk Chool, un bărbat care începe să ia lecții de balet la vârsta de 70 de ani (interpretat de Park In Hwan) și a lui Chae Rok, un balerin în vârstă de 23 de ani care se pierde în timp ce își urmărește visele (interpretat de Song Kang).

Deși Chae Rok posedă un talent extraordinar ca balerin, el se luptă cu realitățile dure care îi îngreunează succesul. După ce își pierde drumul spre visele sale, viața lui ia o întorsătură neașteptată când întâlnește un student unic: Duk Chool, care va aduce schimbări dramatice în lumea lui Chae Rok.

În posterul principal, cele două personaje principale sunt înfățișate pe un fundal cu cer albastru, senin. Song Kang își arată forma delicată într-o poziție de balet, în timp ce Park In Hwan îl urmărește cu căldură în priviri. Textul din imagine spune: „Vine un moment în viața fiecăruia în care poate zbura”. Există, de asemenea, o versiune specială webtoon a posterului, desenată de creatorii originali ai webtoonului, în onoarea viitoarei premiere a dramei.

Într-o altă imagine cu personajul lui Song Kang, actorul emană grație și echilibru ca dansator talentat. Deși face dansul să pară ușor, aspectul hotărârii din ochii lui Chae Rok sugerează luptele cu care a trebuit să se confrunte în tinerețe.

Laudând interpretarea lui Song Kang, producătorii „Navillera” au remarcat: „Song Kang îl joacă pe Chae Rok fără cusur, de parcă personajul din webtoon ar fi prins viață. Suntem încrezători că [Chae Rok] va deveni rolul vieții pentru Song Kang.”

„Navillera” a publicat, de asemenea, fotografii cu Park In Hwan în timp ce învață balet pentru prima dată. Deși forma și postura lui arată stângăcia sa de începător, zâmbetul său cald și concentrarea din privirea lui arată dorința sa de a învăța și de a-și urmări visul mult îndrăgit.

Producătorii au declarat: „La fel ca pasiunea lui Duk Chool pentru balet, pasiunea lui Park In Hwan pentru personajul său este arzătoare. Park In Hwan va atinge inimile spectatorilor odată cu preluarea rolului.”

„Navillera” va avea premiera pe 22 martie.

Urmăriți un scurt trailer aici:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.