jung-in-sun-kang-min-hyuk

Kang Min Hyuk din CNBLUE și Jung In Sun sunt pregătiți să iubească în noua dramă “How To Be Thirty”

„How To Be Thirty”, următoarea dramă de la Kakao M, a lansat noi postere cu distribuția principală!

„How To Be Thirty” este o poveste romantică care se referă la munca și viața amoroasă a trei femei de 30 de ani. Drama urmărește povestea care se derulează din momentul în care autorul de webtoon, Seo Ji Won (Jung In Sun), se întâlnește cu editorul ei, Lee Seung Yoo (Kang Min Hyuk), care este, de asemenea, prima ei dragoste din gimnaziu, scrie soompi.com.

Afișele date publicității zilele trecute, unul în culori iar celălalt alb-negru, relevă o scenă romantică petrecută între Lee Seung Yoo și Seo Ji Won, care se întâlnesc ca adulți, după 15 ani. Vedem astfel cum mâna lui Lee Seung Yoo se sprijină pe peretele din spatele lui Seo Ji Won, în vreme ce se apleacă aproape de aceasta, care îi dă un zâmbet discret, dar plin de semnificație, în timp ce își așază mâna pe blazerul său. O versiune a afișului este scăldată în culorile calde ale soarelui, oferind celor doi actori o strălucire idilică, în timp ce posterul alb-negru creează o aură mai matură și mai sofisticată.

Sloganul de pe afișe spune: „Este bine să încep 30 de ani cu el?” și reflectă îngrijorările pe care le resimte Seo Ji Won, care se află la vârsta la care vrea să-și păstreze picioarele pe pământ și să ia decizii raționale. Curiozitatea telespectatorilor va crește în ceea ce privește modul în care cuplul format din cele două personaje își va gestiona sentimentele unul în timp ce ajunge să lucreze la aceeași companie.

„How To Be Thirty” va avea premiera pe data de 23 februarie, la ora 17:00. KST, și va fi disponibil pe Viki.

Kang Min-Hyuk (강민혁) este născut pe data de 28 iunie 1991 în Coreea de Sud. Actorul de 30 de ani (nu știu, zău, când a trecut timpul!), care este și bateristul trupei de pop rock CN BLUE, are în palmares seriale precum:

Actrița Jung In-Sun (정인선), născută pe data de 25 aprilie 1991, a jucat în următoarele drame:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.