Vincenzo-CP1SM1

“Vincenzo“ cea mai așteptată dramă a începutului de an, cu Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin și Taecyeon, are premiera astăzi

Iată că a venit ziua în care pot să va dau vestea că astăzi este premiera dramei  “Vincenzo/빈센조” la postul coreean tvN. Este descrisă ca o comedie întunecată cu 20 de episoade  care se vor difuza în weekend. După atâtea informații  captivante și o promovare bine pusă la punct pentru a reușit  să stârnească interesul fanilor cu fiecare imagine și teaser nou lansat, pot să mă bucur că vom reuși, într-un final, să vedem episoadele din această producție. Protagoniștii ei sunt Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin și Taecyeon din 2PM.

Este un proiect  regizat de Kim Hee Won, cel care s-a ocupat și de dramele „Money Flower” și „The Crowned Clown” și are la bază un scenariu care poartă semnătura lui Park Jae Bum (care a scris anterior scenariul pentru „Good Manager” și „Fiery Priest”).

Poveste

La vârsta de 8 ani, Park Joo Hyung , rolul interpretat de Song Joong Ki  a plecat în Italia după ce a fost adoptat. În prezent este adult și are numele de Vincenzo Cassano. Este avocat și lucrează ca consilier pentru Mafie. Dotat cu abilități de negociere și carismă inegalabile, Vincenzo Cassano trăiește pentru răzbunare și folosește propriile metode pentru a putea rezolva toate situațiile care apar.

Din cauza unui război între grupurile mafiote, el zboară în Coreea de Sud. În Coreea ajunge să o întâlnească  pe avocata Hong Cha Young, rolul lui Jeon Yeo Bin. Aceasta este avocatul nr. 1 de la cel mai bun cabinet de avocatură numit Woosang din Coreea și tipul de avocat care va face orice pentru a câștiga un caz. Ea începe să se schimbe după ce îl întâlnește pe Vincenzo Cassano.

Pe de altă parte, Vincenzo Cassano se îndrăgostește de ea. Cei doi încep să lucreze împreună pentru a descoperi  adevărații răufăcători care nu pot fi doborâți folosind metode legale.

Îl vom mai descoperi și pe Taecyeon din trupa 2PM care  va prelua rolul lui Jang Jun Woo, un stagiar chipeș și inteligent la o firmă juridic. El se definește printr-un zâmbet lipsit de griji și o personalitate ușor stângace și ciudată. Are încredere absolută în avocatul Hong Cha Young, seniorul său la serviciu, iar apariția lui Vincenzo Cassano declanșează spiritul său competitiv.

Distribuție

Song Joong Ki – Vincenzo Casano

Membrii Cabinetului de Avocaturi Woosung

Jeon Yeo Bin – Hong Cha Young
TaecYeon – Jang Joon Woo
Jo Han Chul – Han Seung Hyuk

Kim Yeo Jin – Jang Joon Woo

Kwak Dong Yeon – Jang Han Seo

Membrii Geumga Plaza

Yoo Jae Myung – Hong Yoo Chan
Yoon Byung Hee – Nam Joo Sung
Choi Young Joon – Jo Young Woon
Yang Kyung Won – Lee Cheol Wook
Seo Ye Hwa (서예화) – Jang Yeon Jin
Choi Duk Moon – Tak Hong Sik
Kim Yoon Hye – Seo Mi Ri
Lee Hang Na – Kwak Hee Soo
Kang Chae Min (강채민) – Kim Young Ho
Kwon Seung Woo (권승우) – Monk Chaeshin
Ri Woo Jin (리우진) – Monk Jeokha
Kim Hyung Mook – Chef Toto
Kim Seol Jin – Larry Kang

Alți actori

Im Chul Soo (임철수) – An Ki Seok
Kim Young Woong – Park Seok Do
Lee Dal – Jeon Soo Nam
Jung Ji Yoon – Ms Yang
Yoon Bok In – Oh Kyung Ja
Kim Woo Jin (김우진) – paramedic

Song Joong  Ki este unul dintre cei mai iubiti actori coreeni de fanii de peste tot. Si nici nu prea ai avea cum sa nu îl apreciezi cand îi vezi fața și zâmbetul de copil inocent. Cel mai apreciat rol al său a fost cel al lui Yoo Shi-Jin din drama formidabilă “Descendandants  of the Sun “ (KBS2 / 2016), iar apoi a mai urmat dublul rol din “Arthdal Chronicles” (tvN / 2019). De-a lungul timpului  l-am putut admira si in alte drame precum: “The Innocent Man”(KBS2/2012), ”Tree With Deep Roots” (SBS/2011), ”Sungkyunkwan Scandal” (KBS2/ 2010), ”Obstetrics and Gynecology Doctors” (SBS/2010).  

Jeon Yeo Bin este o tânără actriță  la început de drum  și nu atât de cunoscută precum partenerul ei din această dramă. Până acum am putut să o vedem în dramele “Be Melodramatic” (JTBC / 2019), “Live” (tvN / 2018) sau “Save Me” (OCN / 2017).

Taecyeon este la origini cântăreț, mai exact rapper în trupa 2PM, dar până acum ne-a demonstrat  cât de talentat este și la actorie. Sper că vă aduceți aminte de el  după interpretările din drame precum “ The Game:Towards Zero” (MBC / 2020),” Save Me” (OCN / 2017), “Bring it on, Ghost” (tvN / 2016), “Assembly” (KBS2 / 2015), “Wonderful Days” (KBS2 / 2014), “Who Are You” (tvN / 2013), “99 days with the Superstar” (Fuji TV / 2011), “Dream High” (KBS2 / 2011).

Curiozități:

  • La conferința de presă care a avut loc înainte de premiera dramei, regizoarea Kim Hee Won a declarat: „Personajul principal este italian după naționalitate din cauza istoriei sale mafiote. Am vrut ca personajul principal să fie străin și mai ciudat, astfel încât să poată exista un nou tip de comedie și chimie. Am încercat să amestec atât compoziții stabile, cât și instabile în punerea în scenă, iar coloana sonoră folosește o mulțime de arii de operă. ”
  • Despre această nouă dramă, Song Joong Ki a spus — „Cred că Vincenzo este un personaj cu care oamenii pot rezona. Auzim la știri despre oameni răi în tot felul de domenii. Când am primit scenariul, au existat câteva rânduri despre intențiile scriitorului. Nu m-am raportat niciodată atât de mult la intențiile unui scriitor ca acum. I-am putut simți pasiunea de a scrie despre critica socială și de a scrie personaje care au rezolvat aceste probleme sociale în moduri revigorante. Când vezi știrile, te enervezi atât de tare. Vrei ca acei oameni răi să fie pedepsiți. Toată lumea gândește așa. Citirea scenariului mi-a dat același sentiment. ”
  • Despre personajul său, Song Joong Ki a mai declarat: „Personajul meu este un personaj care se simte dat la o deoparte după ce a trăit atât de mult în Italia. Se întoarce în patria sa, Coreea, și simte diverse emoții, cum ar fi singurătatea, tristețea, dar și ușurarea. ” Actorul a considerat, de asemenea, rolul ca fiind cel mai dificil pe care l-a jucat vreodată, necesitând atât scene de acțiune și să vorbească în limba italiană.
  • Dacă vă întrebați de ce Song Joong Ki este protagonistul acestei drame, regizoarea a explicat că l-a ales în urma rolului din „The Innocent Man„ . Ea a spus: „Parea atât de inocent și naiv în acest rol, dar exista singurătate și întuneric în el. Mi-am dat seama că are multe în comun cu acel personaj. [Song Joong Ki] este cel mai bun partener pe care l-aș putea cere ca regizor. Este o onoare să lucrezi cu cineva care poate echilibra amploarea dramei, momentele serioase și momentele comice, toate într-un singur proiect”.

Pentru a vă face o idee și mai bună despre această dramă vă invit să vedeți și câteva filmulețe chiar mai jos.

Teaser 1 https://www.youtube.com/watch?v=vO8rFbTtJNI

Teaser 2 https://www.youtube.com/watch?v=H-yI5zBOnL0

Teaser 3

Aceasta a fost prezentarea dramei “Vincenzo“, una dintre cele mai așteptate drame din acest an. Cu un Song Joong Ki într-o ipostază nouă și misterioasă și o acțiune incitantă, eu nu am emoții că acest nou serial va fi un alt proiect de succes.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.