unnamed (2)

Kang Ha Neul va juca într-o nouă dramă plină de suspans difuzată de JTBC

Kang Ha Neul a hotărât să accepte un nou rol, mai exact va fi protagonistul unui proiect care va fi difuzat de postul coreean JTBC.

De curând, am primit vestea care confirma că actorul va juca în drama de acțiune și suspans numită “Insider” (ar putea fi un titlu provizoriu) în rolul stagiarului judiciar Kim Yo Han.

Image result for Kang Ha Neul 1990

Producătorii au mai oferit și câteva detalii despre această dramă și rolul pe care îl va avea Kang Ha Neul.

După ce a intrat sub acoperire pentru o investigație, Kim Yo Han se confruntă cu o criză și ajunge să se străduiască să obțină o mână de cărți care să-i schimbe soarta în timp ce joacă în închisoare. Kim Yo Han este prudent și se gândește mereu la câteva mișcări înainte și își menține fața de poker. Deși intră într-o situație periculoasă atunci când se implică într-un incident neașteptat în timpul unei anchete, va continua să lupte pentru a supraviețui și va reuși să crească cu ajutorul capacitații sale de a transforma o criză într-o oportunitate.

Conform soompi.com, drama “Insider” are la bază un scenariu realizat de Moon Man Se, care a realizat și povestea din drama de la OCN “Priest”, și va fi regizată de Min Yeon Hong, cel care a “condus” și drama recentă de la OCN “Missing: The Other Side.” Se pare că aceasta dramă va avea premiera în cea de a doua jumătate a acestui an.

Kang Ha Neul a jucat cel mai recent în drama din 2019 “When the Camellia Blooms”. El a făcut o super impresie cu rolul polițistului Hwang Yong-Sik, (*sper că vă aduceți aminte de el) interpretarea sa fiind atât de lăudată încât a reușit să câștige multiple premii, iar cariera lui a primit un nou avânt. Totodată, în acest moment, pe el îl putem vedea într-o apariție specială în drama de la KBS 2TV „River Where the Moon Rises” care a avut premiera pe 15 februarie.

Așa la o primă vedere, acest nou proiect se anunța chiar foarte interesant și sper ca Ha Neul ne va surprinde și mai mult. Eu abia aștept să mai aflăm și alte detalii despre “Insider”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.