ateez2

ATEEZ se clasează pe primele locuri în topurile iTunes internaționale cu lansarea noului album “ZERO : FEVER Part.2”

Trupa fenomen ATEEZ a lansat pe 1 martie cel de-al 6 album mini și cu această ocazie au reușit, încă o dată să ia cu asalt topurile internaționale, lucru care nu face decât să ne bucure.

Noul lor album se numește “ZERO : FEVER Part.2”  și cu lansarea lui , s-a întâmplat încă o dată, să aducă trupei  realizare după realizare. Mai întâi cu numărul record de precomenzi al albumelor și apoi cu intrarea în toate topurile majore de muzică  din Coreea, inclusiv Melon, Bugs și Genie, potrivit Soompi.

 ATEEZ Tops iTunes Charts Around The World With “ZERO : FEVER Part.2”

Albumul “ZERO : FEVER Part.2” conține 7 melodii și constituie revenirea mult așteptată a trupei după aproximativ 8 luni.

Piesa de titlu „Fireworks (I’m The One)” este o melodie care evidențiază ritmul EDM în combinația cu beatul trap, un mix de-a dreptul incendiar și o coregrafie pe măsură care i-a pus pe jar de-a dreptul pe fani :)))). Versurile sunt de scrise de EDEN, Ollounder, LEEZ și membrii Hongjoong și Mingi. Melodia a fost produsă de EDEN, Ollounder, LEEZ și BUDDY.

Acum, trupa se mai poate mândri cu un nou succes, mai exact, băieții au  reușit să ajungă pe locul 1 în cadrul iTunes Top Album charts în cel puțin 36 de regiuni, în care se regăsesc – SUA, Marea Britanie, Olanda, Indonezia șimulte altele.

În plus, melodia de titlu a albumului, “Fireworks (I’m the One)” a ajuns nr. 1 în  cadrul  iTunes Top Songs charts în 20 de țări, inclusiv în Brazilia, Peru, Rusia și Filipine.

ATEEZ ZERO : FEVER Part.2 | ATEEZ 에이티즈 AMINO Amino

Vă mai spun că pe 2 martie, trupa ATEEZ are programat evenimentul de lansare online prin intermediul Naver V LIVE  în care vor interpreta melodiile de pe album pentru prima dată.

Noi îi felicităm pe băieți pentru realizările lor și abia așteptăm astfel de vești bune. Le ținem pumnii pentru a câștiga cât mai multe premii cu această revenire.

Vă invităm și pe voi să vedeți acum videoclipul melodiei  “Fireworks (I’m the One)”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.