maxresdefault

Studenții Universității din Sheffield învață limba coreeană cu BTS

Fundația Coreea (KF) a declarat că Universitatea din Sheffield, Marea Britanie, a început un curs online folosind “Learn! Korean with BTS” („Învață! Coreeană cu BTS ”) ca manual pe 10 februarie, potrivit koreaherald.com.

Aceasta este prima serie de cursuri online de coreeană care folosește manuale BTS, lansată în Marea Britanie.

În luna august a anului trecut, Fundația Coreea, unitatea educațională, parte a companiei Big Hit Entertainment, Big Hit Edu și universitatea K-pop Big Hit Edu și Universitatea de Studii Străine Hankuk (HUFS) și-au unit forțele pentru a dezvolta și furniza programe de învățare în limba coreeană. Manualul “Learn! Korean with BTS” („Învață! Coreeană cu BTS ”) a fost co-dezvoltat de profesorul HUFS, Heo Yong și Big Hit Edu.

Aproximativ 40 de studenți de la Universitatea din Sheffield care s-au înscris la cursul online pentru semestrul de primăvară studiază coreeana miercurea și sâmbăta, potrivit Fundației Coreea. Cursurile sunt predate în comun de profesori ai Universității de Studii Străine Hankuk și ai Universității din Sheffield.

Anul trecut, șase școli – Middlebury College din Vermont, Ecole Normale Superieure și EDHEC Business School din Franța, Universitatea Ain Shams din Egipt și Universitatea de Limbi și Studii Internaționale și Universitatea Thang Long din Vietnam au adoptat această serie de lecturi online pentru predarea limbii coreeană.

Kit-ul “Learn! Korean with BTS” („Învață! Coreeană cu BTS ”) conține un pix electronic, vorbitor, un cablu micro USB, un set de 4 cărți, un caiet de studiu (a fost valabil numai pentru prima ediție a kit-ului) și două foi de stickere pentru tastatură cu alfabetul coreean. Caietul de studiu este compatibil cu pixul electronic. Pixul electronic citește cuvântul cu voce tare atunci când atingeți cuvântul de pe caiet cu el.

Povestea din “Learn! Korean with BTS” („Învață! Coreeană cu BTS ”) este despre un personaj numit „Bora” care învață coreeana în timp ce călătorește prin Coreea, iar programul este potrivit pentru începători sau cursanți de nivel mediu.

Mesaje vocale ale mebrilor din BTS sunt ascunse în carte, astfel încât cursanții să se distreze învățând limba coreeană.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.