EgAm3QQUwAIg_AV

„Dynamite”, de la BTS, câștigă oficial titlul Guinness World Records pentru „Cei mai mulți spectatori simultani pentru un videoclip muzical pe YouTube Premieres”

BTS a revendicat oficial un alt titlu Guinness World Records cu „Dynamite”!

Foto: Big Hit Entertainment via twitter.com/bts_bighit

Pe 16 martie, Cartea Recordurilor (Guinness World Records) a anunțat confirmarea că „Dynamite” a câștigat titlul de „Cei mai mulți spectatorisimultani pentru un videoclip muzical pe YouTube Premieres”, după ce premiera videoclipului a fost urmărită de peste 3 milioane de spectatori, în mod simultan, potrivit Soompi.

BTS a recuperat titlul pe care l-au câștigat prima dată cu videoclipul pentru „ON” (1,54 milioane de telespectatori, simultatn, pe 27 februarie 2020), înainte ca BLACKPINK să ia titlul cu 1,65 milioane de telespectatori care urmăreau premiera videoclipului lor „How You Like That” în pe 26 iunie,  2020.

„Dynamite”, de la BTS, a apărut pe 21 august 2020 și, conform cifrelor oficiale de pe YouTube, videoclipul a obținut 101,1 milioane de vizionări în cele 24 de ore de la lansare.

De asemenea, Cartea Recordurilor a confirmat în septembrie că videoclipul a obținut și următoarele titluri:

„Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube în 24 de ore”

„Cel mai vizionat videoclip muzical de pe YouTube în 24 de ore”

„Cel mai vizionat videoclip de pe YouTube în 24 de ore al unui rgup  de un K-pop”

La acea vreme, organizația a declarat că așteaptă confirmarea de la YouTube cu privire la înregistrarea pentru majoritatea spectatorilor la o premieră pe YouTube.

Totodată, BTS deține și alte titluri Guinness World Records, inclusiv cel mai bine vândut album (Coreea de Sud), cei mai mulți spectatorilor pentru un concert de muzică în direct, cel mai mult engagement pe Twitter și multe altele.

Felicitări, BTS!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.