HIST_BIGBANG_HEADER

Pagina de Facebook a BIGBANG și-a schimbat fotografia de profil pentru prima dată în 8 ani. Ar putea însemna asta un comeback al trupei?

Ultima versiune a BIGBANG ca grup de 5 membri a avut loc în anul 2018, odată cu „Flower Road”. Deși grupul nu a mai fost activ împreună, ca un tot unitar, să-i spunem așa, totuși ei nu au eșuat niciodată din a-și țină fanii la curent cu ultimele noutăți prin intermediul rețelelor sociale. Daesung și-a început chiar propriul canal YouTube pentru cover-uri la tobe!

Cu toate acestea, o activitate bruscă de pe pagina de socializare a BIGBANG a făcut ca fanii să intre în delir. Ce ar putea oare însemna acest lucru? Să îndrăznim să sperăm? Ar putea însemna că ceva muzică nouă este în lucru? Pagina de Facebook a BIGBANG și-a schimbat brusc fotografia de profil, astăzi, 26 aprilie. Potrivit koreaboo.com, aceasta este noua lor fotografie de profil.

Sursă foto: https://www.koreaboo.com/

Ultima lor actualizare în ceea ce privește fotografiile de profil a fost, de fapt acum, 8 ani, mai exact în 2013.

Sursă foto: https://www.koreaboo.com/

Pe atunci, folosiseră această fotografie a grupului.

Sursă foto: https://www.koreaboo.com/


Fanii au iubit faptul că l-au inclus pe Seungri în schimbarea fotografiei de profil, în ciuda faptului că și-a anunțat oficial plecarea din grup în 2019. De altfel, artistul a anunțat personal că va părăsi industria, în ansamblul său.

Sursă foto: https://www.koreaboo.com/

Ce ar putea însemna această activitate bruscă pe pagina de Facebook a trupei? Fanii știu deja că G-Dragon a lucrat la ceva muzică nouă, și asta ca urmare a interviului său recent, în timp ce ceilalți membrii ai trupei au fost, de asemenea, activi și pe social media. Ar putea asista în curând la un comeback? Eu, una, sper din suflet pentru că sunt trupa mea favorită de K-pop now and forever!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.