745×489-img-11992-sinopsis-film-recalled

“Recalled” a înregistrat un record în Box Office-ul sud-coreean / Fotografii behind-the-scenes, date publicității

Coreenii par să fi prins gustul thriller-urilor, fapt pentru care, în ultima perioadă, tot continuă să apară noi producții cinematografice care care mai de care mai spectaculoase, cu distribuții de marcă, scenarii și regii pe măsură.

Este și cazul thriller-ului plin de mister „Recalled/ 내일의 기억”, lansat în cinematografele din Coreea de Sud pe data de 21 aprilie. Cum era de așteptat, pelicula a înregistrat un real succes în box office-ul sud-coreean, potrivit zapzee.net.

Sursă foto: AsianWiki.Com

La doar o zi după lansare au fost dezvăluite și primele fotografii din culisele filmului, care au surprins atmosfera veselă din timpul filmărilor.

„Recalled” este cel mai recent film în care joacă Seo Ye Ji, povestea învârtindu-se în jurul lui Soo Jin, o femeie care își pierde memoria și începe să vadă imagini din viitor. Cu toate acestea, în timp ce își pune amintirile confuze în ordine, ea se confruntă cu un adevăr șocant care îl are în centrul său chiar pe soțul ei, Ji Hoon (Kim Kang Woo).

Sursă foto: Zapzee.net

Regizoarea Seo Yoo Min povestește: „A existat acest umor care ne-a făcut să uităm de toate dificultățile din mijlocul filmărilor dure și provocatoare”. Cuvintele sale sunt demonstrate de fotografiile despre care v-am vorbit ceva mai sus și care evidențiază atmosfera armonioasă din timpul filmărilor.

Astfel, o putem vedea pe Seo Ye Ji, care a continuat pe parcursul filmărilor să vină cu idei noi și care și-a monitorizat în mod constant performanța actoricească.

Sursă foto: Zapzee.net

Pe de altă parte, Kim Kang Woo a surprins pe toată lumea prin „dispariția completă” în rolul unui om care ascunde un mare secret.

Sursă foto: Zapzee.net

Poveste

Soo-Jin (Seo Ye-Ji) are un accident care îi va schimba viața. Când se trezește, nu-și amintește nimic. Datorită îngrijirii acordate de soțul ei, Ji-Hoon (Kim Kang-Woo), ea poate să vină acasă de la spital. Dar, Soo-Jin este acum capabilă să vadă viitorul oamenilor și ia astfel contact cu momentele în care aceștia se confruntă cu situații periculoase. Într-o zi, Soo-Jin se întâlnește cu fostul ei coleg de muncă. Acesta îi face niște dezvăluiri legate de Ji-Hoo pe care nu-i vine, însă, să le creadă.

Distribuție




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.