2021-03-10_04-26-01-800×420

Piesa lui IU, „LILAC”, se menține pe locul întâi/ Topul melodiilor K-pop pe anul 2021 alese de Soompi în săptămâna a patra a lunii aprilie

Potrivit soompi.com, timp de trei săptămâni la rând, piesa lui IU, „LILAC”, este pe primul loc în top! Pe lângă celelalte piese, „LILAC” conduce detașat. Felicitări încă o dată lui IU!

Locul doi revine piesei „Atlantis”, a lui SHINee, melodia cu care și începe albumul omonim relansat cu piese bonus. Track-ul este în stil dance-pop, cu elemente de chitară electrică și linii de bas, instrumente cu coarde și de suflat, precum și instrumente de percuție. Versurile piesei compară sentimentul de a te îndrăgosti profund cu descoperirea lumii neștiute a Atlantidei.

Melodia „Dynamite” a băieților de la BTS a mai coborât un loc în top și se înscrie pe locul al treilea.

Trei noi cântece debutează în topul 10 al acestei săptămâni. Pe locul cinci se află piesa lui Kang Daniel, „Antidote”, piesă cu care și începe al treilea său mini-album, intitulat „YELLOW”. Melodia combină elemente de R&B alternativ cu elemente de rock și pune în valoare o linie vocală pătrunzătoare.

Pe locul 9 este „watercolor” al lui Wheein (din trupa MAMAMOO). Este cântecul cu care începe primul său mini-album solo, intitulat „Redd”. Este o piesă cu ritmuri moderne, bazate pe stilul new jack swing, ungen de fuziune care îmbină ritmurile și tehnicile de producție de hip hop și dance-pop cu sunetul urban contemporan al R&B” (Sursă Wikipedia). Îți dă senzația că asiști la colorarea energică cu o pensulă a unei picturi folosind culori vibrante.

Melodia duo-lui Davici, „Just hug me” aterizează pe locul 10. Este vorba de o baladă cu un tempo mediu, ce pune în evidență vocea puternică a celor două cântăreţe din Davici, precum și armonia perfectă a acestora. Versurile sunt despre doi îndrăgostiți care se revăd după despărțire.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.