Ex2oJohVIAAS_Z9

Wendy de la Red Velvet s-a alăturat unei prestigioase societăți caritabile din Coreea. Gestul DEOSEBIT făcut de artistă

Wendy (손승완 – n. 21 februarie 1994) din trupa de fete Red Velvet este acum membră a Community Chest of Korea’s Honor Society!

Pe 14 mai, site-ul oficial al Community Chest of Korea a înregistrat-o pe Son Seung Wan (numele real al lui Wendy) ca fiind al 2602-lea membru al Societății de Onoare.

Community Chest of Korea’s Honor Society este un statut acordat donatorilor care au contribuit cu peste 100 de milioane de woni (aproximativ 89.000 de dolari) la organizația caritabilă.

În februarie 2020, Wendy a donat 100 de milioane de woni campaniei Community Chest of Korea care se ocupa cu strângerea de fonduri pentru pacienții și lucrătorii din domeniul sănătății care se luptă cu pandemia de COVID-19.

Frumos gest făcut de artista de doar 27 de ani! Wendy a debutat de curând solo cu albumul „Like Water”.

Vă reamintim că la începutul acestei luni, J-hope, îndrăgitul membru al trupei K-pop BTS, a donat 100 de milioane de woni (89.000 USD) pentru copiii din Tanzania, țară aflată în estul Africii. Această donație nu este, însă, singulară. Din contră, J-hope a contribuit cu 700 de milioane de woni prin intermediul organizației caritabile din 2018 și până în prezent, ca membru al Green Noble Club, un grup de donatori foarte valoroși din cadrul ChildFund Korea.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.