f0701660f8f34d05bc8051099b512097

Taecyeon (2PM) și Kim Hye Yoon au fost aleși să joace într-o nouă dramă istorică de comedie

Potrivit Soompi, Taecyeon (2PM) și Kim Hye Yoon sunt confirmați să joace în noua dramă istorică ce va fi difuzată pe postul tvN!

„Inspectorul regal secret și Jo yi” (titlu mot-á-mot) (engl. – “The Secret Royal Inspector and Jo Yi”) este o comedie-dramă istorică ce are ca temă o investigație, și este despre un tânăr gastronom care ajunge să devină inspector regal secret (un oficial sub acoperire care investighează provinciile locale pentru a demasca corupția), căruia i se alătură o femeie divorțată aflată în căutarea fericirii. Împreună pun la cale un plan pentru a descoperi adevărul. 

Taecyeon îl va juca pe Ra Yi Eon, inspectorul regal secret al cărui vis este să deschidă un mic magazin de găluște în afara capitalei, acolo unde pământul este ieftin. Dar mintea lui ascuțită îl propulsează către examenul de stat și asta îi asigură un loc de oficial al Biroului Consultanților Speciali — loc rezervat doar pentru elite. În cele din urmă, acesta ajunge să primească ordine secrete pentru a îndeplini misiuni pe post de inspector regal secret. Cu toate că Ra Yi Yeon ajunge neintenționat să urmeze o carieră pentru care alții ar ucide, grijile lui adevărate sunt acelea de a-și asigura masa de prânz pe timpul lucrului și de pleca de la muncă la timp. Când acesta ajunge acasă după serviciu, gătește găluște pentru el însuși și se învârte leneș prin camera sa.  Totuși, viața delăsătoare a tânărului se schimbă atunci când acesta o întâlnește pe Kim Jo Yi.

Kim Hye Yoon o întruchipează pe Kim Jo Yi, o femeie neconvențională din era Joseon care consideră că a divorța nu înseamnă mare lucru. Cu trei ani în urmă se măritase cu un bărbat dependent de pariuri, un „băiat al mamei”, și e de la sine înțeles că a avut o căsnicie dificilă. Într-un bun final divorțează, după ce se lovește de câteva obstacole, și apoi, surpriză, dă peste un nou obstacol: inspectorul regal secret îi apare în cale. Momentul în care visul ei părea că începe un nou capitol a fost zdrobit, iar viața ei defapt începea din nou.

Inspectorul regal secret Ra Yi Yeon cel fără motivație și nesăbuita femeie divorțată Kim Jo Yi vor porni într-o călătorie pentru a-i investiga și a-i pune la pământ pe politicienii corupți. Faptul că această dramă include un personaj feminin divorțat care respinge ideea că o soție ar trebui să își slujească bărbatul atrage atenția prin noutatea ei.

Echipa de producție a dramei „Inspectorul regal secret și Jo yi” a afirmat: „Taecyeon și Kim Hye Yoon vor lucra împreună pentru prima oară prin intermediul acestei drame și încep o revigorantă inspecție și investigație a națiunii. Chimia inedită și proaspătă a celor doi este ceea ce producătorii așteaptă cu nerăbdare pe viitor. Vă invit să vă arătați foarte mult interesul și dragostea pentru aventurile comice și voioase ale outsiderilor Joseonului.”

„Inspectorul regal secret și Jo yi” va fi regizat de Yoo Jong Sun („Designated Survivor: 60 Days” și „What’s Wrong with Secretary Kim”), iar de scenariu se va ocupa Lee Jae Yoon („The Undateables” și “Tamra the Island.)” Drama este programată să fie difuzată în a doua jumătate a anului curent.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.