E15XRW-UUAM3_Ns

BTS revine cu piesa “Butter”, o piesă fresh, plină de energie, numai bună de întâmpinat vara cu ea!

BTS a revenit cu un nou hit!

Pe 21 mai, la ora 1 PM KST (ora 7 AM, ora României), grupul a lansat noul single în limba engleză,  “Butter”, bineînțeles, împreună cu un videoclip.

“Butter” este o piesă dance pop care începe cu o linie melodică de bas captivantă și sound vibrant de sintetizator, potrivit Soompi. A fost produs de Rob Grimaldi, Stephen Kirk, and Ron Perry, dar RM a participat și el la crearea acest cântec.

Cu versuri amuzante, [Smooth like butter (Moale precum untul)/ Like a criminal undercover (Ca un criminal sub acoperire),” versuri cu care piesa începe] și cu un beat atrăgător, cântecul este menit să devină un hit al verii! Practic, BTS salvează vara anului 2021 cu piesa “Butter”! 😉

 

Videoclipul începe în alb-negru, cu partea solo a lui Jungkook, dar în curând se face trecerea la o paletă de culori bogată și vibrantă, care ne duce cu gândul la videoclipurile și spectacolele live ale grupuli BTS, care sunt renumite și cu care cu toții ne-am obișnuit deja.

De asemenea,  tot în primele scene, îi putem vedea pe membrii BTS care stau în picioare, în linie, și țin în mână pancarte cu numele lor, pozând precum niște “smooth criminals” (expresie preluată cu referire la piesa lui Michael Jackson, “Smooth Criminal”).

Piesa îi duce pe fani într-o călătorie spectaculoasă atât în scenografie, în palete de culori și ținute, deoarece băieții demonstrează că pot arăta minunat dansând și în treninguri, și în ținute pastelate și chiar și în smochinguri.

Bineînțeles că aceștia nu au uitat să-i menționeze pe fani în versurile lor, un lucru care de altfel i-a surprins, deoarce cântecul a fost descris inițial ca fiind o “confesiune drăguță”. Ei bine, acea “confesiune” s-a dovedit a fi pentru fani! Aceștia  chiar au reușit să și formeze cuvântul ARMY (numele fandomului) cu ajutorul corpurilor lor!

Premiera cântecului pe YouTube a depășit recordul pe care băieții îl stabiliseră anul trecut cu piesa “Dynamite”. Premiera pentru “Butter” a devenit astfel oficial cea mai vizionată premieră de pe YouTube din toate timpurile, cu 3.89 de milioane de fani aștepând lansarea videoclipului. De asemenea, grupul a înregistrat recordul pentru videoclipul care a atins 10 milioane de vizualizări cel mai rapid din istorie, reușind acest lucru în doar 13 minute.

La momentul publicării acestui articol, videoclipul “Butter” înregistrează peste 60 de milioane de vizualizări, devenind videoclipul care a adunat cel mai rapid 60 de milioane de vizualizări din istoria YouTube, în doar 8 ore și 56 de minute. “Butter” a depășit astfel recordul înregistrat de “Dynamite”, care a strâns 60 de milioane de vizualizări în 13 ore și 16 minute.  De altfel, videoclipul piesei “Butter” a strâns 21 de milioane de vizualizări , în doar o singură oră de la lansare!

BTS vor interpreta piesa “Butter” pentru prima dată live, la gala premiilor Billboard Music Awards, pe data de 24 mai (25 mai, ora 3 AM, ora României).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.