b7e566a9f7174784a756096a23998c48

YouTube confirmă că videoclipul piesei „Butter” al băieților de la BTS a depășit în mod oficial recordul pentru cele mai multe vizualizări în decurs de 24 de ore

YouTube a anunțat oficial că piesa BTS, „Butter” a stabilit un nou record de vizualizări, scrie Soompi.

Din momentul în care acesta a fost lansat, pe data de 21 mai la ora 1 p.m. (ora Coreei), videoclipul pentru melodia „Butter” al băieților de la BTS a avut un număr de vizualizări de peste 108,2 milioane, și asta în primele 24 de ore, zdrobind recordul anterior deținut tot de ei, pentru clipul piesei „Dynamite” – 101,1 milioane de vizualizări. În prezent, BTS ocupă locurile 1 și 2 în clasamentul All-Time Top 24 Hour Music Debuts al Youtube.

Numărarea oficială a vizualizărilor Youtube-ului este de obicei diferită de alte numărări de vizualizări măsurate în timp real.  Scorul oficial pentru „Butter” este ușor mai scăzut decât vizualizările anterioare estimate de 112,9 milioane.

Youtube a confirmat de asemenea că videoclipul pentru „Butter” a „spart” recordul în premieră al Youtube de peste 3,9 milioane de spectatori care au vizualizat clipul în același timp, depășind recordul mondial anterior de 3 milioane de spectatori simultani deținut de BTS pentru clipul „Dynamite”.

Felicitări, BTS!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.