3

Episoadele 5-6 din „Doom at Your Service” sparg barierele de timp și spațiu! Iubirea devine singurul scop

„Doom At Your Service” continuă să ne impresioneze cu o poveste de dragoste surprinzător de atentă.  Intriga de săptămâna trecută a lăsat cuplul nostru principal cu o mulțime de teme de gândit, în timp ce s-au oprit amândoi într-un efort de a se înțelege. Dar acest lucru nu poate fi cel mai bun lucru care se putea întâmpla, pentru că soarta privește și este crudă. Iată patru momente demne de a fi luate în seamă din ultimele episoade ale dramei.

AVERTISMENT: spoilere pentru episoadele 5-6!

1. Dong Kyung îl înțelege în cele din urmă pe Myul Mang
Prăpastia dintre Tak Dong Kyung (Park Bo Young) și Myul Mang (Seo In Guk) pare uneori insurmontabilă. El este amar, obosit și nemuritor; în vreme ce ea este obosită, deprimată și muritoare. Nu există o punte ușoară între aceste două vieți. Dacă săptămâna trecută a fost vorba despre Dong Kyung, care a încercat să-l descopere pe Myul Mang și a regretat-o, săptămâna aceasta este despre faptul că în sfârșit reușește să-l înțeleagă.

De fapt, o parte din Dong Kyung a știut întotdeauna că el este rănit. Au fost toate glumele pe care le-a făcut despre faptul că el este mai uman, prin care credea că va dovedi asta. Dar tachinările au încetat după ce Myul Mang a tras-o de pe acoperiș. Cu toate acestea, când vede un cuțit îndreptat în direcția lui, nici măcar nu se gândește. O parte din ea de care nici măcar nu este încă conștientă, vrea să-l scutească de durere.

În momentul în care Myul Mang țipă la ea pentru că și-a riscat viața, totul devine mult mai clar pentru ea. Acestui om îi pasă. El este rănit, dar îi pasă. Și toată furia ei dispare încă o dată. El suferă, iar ea îi înțelege durerea. În cele din urmă, îl cunoaște.

2. Myul Mang încercând să-o înțeleagă pe Dong Kyung

Decizia impulsivă a lui Dong Kyung de a se arunca în fața lui Myul Mang îi lasă pe amândoi confuzi, dar niciunul dintre ei nu este la fel de mult ca Myul Mang, care se întoarce în timp să urmărească acele momente, din nou și din nou, în încercarea de a-și explica de ce a făcut-o.

Incapabil să înțeleagă scuza ei de a o face „doar pentru că/그냥 있어”, el ia cererea ei de a o observa și a o înțelege literalmente. Dar, spre deosebire de data anterioară, când a încercat să facă acest lucru cu oameni random, de această dată acest exercițiu îi arată o nouă latură a umanității și, în același timp, îi arată lui Dong Kyung o nouă latură a lui. El îi cumpără literalmente flori (lalele galbene, ceea ce se pare că înseamnă dragoste neîmpărtășită!).

El învață despre dificultatea traiului zilnice și este incredibil de atent față de Dong Kyung, chiar mai mult decât a fost înainte de incidentul de pe acoperiș. El constată că oamenii sunt lacomi, fără minte și prosti, dar toți au propriile lor poveri. Sonyeoshin (Jung Ji So) a subliniat pe bună dreptate în multe ocazii că Myul Mang se gândește doar la sine și la durerea sa. Sinceri să fim, Myul Mang suferă o durere mai mare decât o persoană obișnuită, dar vede durerea lor ca fiind lipsită de consistență. Dong Kyung cântărește toate durerile, fapt ce reprezintă un apel la trezire pentru el și, totodată, care îl mișcă suficient de mult încât să o ducă brusc la plajă. Acolo se întâmplă ceva care va schimba totul în viitor.

3. Myul Mang este îndrăgostit

Ei, da, ați citit bine! O parte din Myul Mang s-a îndrăgostit de Dong Kyung înainte să-și dea seama de asta. Nu există nicio altă explicație pentru solicitarea, îngrijorarea, folosirea mâinii (strângerii de mână – n.r.) ca mecanism de „reîncărcare”. Dacă acest lucru ar fi avut de-a face pur și simplu cu salvarea lumii, ar fi existat un milion de moduri mai puțin romantice în care ar fi putut face acest lucru. În plus, chiar dacă încă nu își dă seama, o privește mereu cu atâta afecțiune. Și chiar și acea scenă dureroasă de pe acoperiș a fost motivată de cât de speriat era de faptul că întâlnirea lor, sentimentele lor, ar fi putut să fie “fabricate” de Sonyeoshin, și să nu fie, de fapt, reale.

O parte din el a știut întotdeauna acest lucru și s-a luptat cu asta, pentru că l-a fascinat încă din prima zi. Această fată care nu reacționează la propria moarte cum ar trebui, care îl provoacă, se luptă cu el. În această săptămână, el recunoaște în cele din urmă.

În timp ce urmăresc dispariția unei tradiții îndelungate, el îi cere în liniște lui Dong Kyung să se îndrăgostească de el. Dar, spre deosebire de solicitarea făcută anterior, care presupunea ca ea să-l iubească suficient de mult pentru a distruge lumea, de data aceasta el o cere astfel încât ea să trăiască și el să moară.

Este modul lui de a spune “mulțumesc”, spune el, referindu-se, cel mai probabil, la faptul că ea și-a risca viața pentru el în scena din fața spitalului. El spune că el vrea să o salveze, pentru că este specială pentru el, iar Dong Kyung vede acele cuvinte exact așa cum sunt: ​​dorința lui de a o salva cu prețul vieții sale. Chiar și atunci când o tentează pe Dong Kyung prefăcându-se că vrea să o sărute, ochii lui sunt plini de dorință, de parcă el dorește acest lucru mai mult decât orice altceva și vrea ca și ea să o facă. Abia atunci când Dong Kyung, vizibil surprinsă de toată această întorsătură de situație și ușor nedumerită dacă el este sincer sau nu, el afișează din nou zâmbetul acela rece pe chip (care nu te lasă să știi ce gândește cu adevărat), acționând de parcă ar fi fost păcălit.

Dar Dong Kyung știe mai bine. Și ea este, de asemenea, o persoană condamnată (care nu poate fi salvată). Dar s-a îndrăgostit de el cu mult înainte.

4. Dong Kyung se îndrăgostește

Scena de pe plajă este cea în care Dong Kyung realizează că s-a îndrăgostit de Myul Mang.

El nu a înțeles-o, dar a găsit-o ușor de iubit, iar ea l-a înțeles, dar l-a găsit greu de iubit. Totul despre acest moment este perfect: el o îndepărtează, pentru că pare deosebit de obosită, o urmărește cu atâta tandrețe, îi ascultă grijile și îi zâmbește de parcă ar fi tot ce contează. Editarea și sunetul strălucesc cu adevărat aici. Momentul acela liniștit în care se privesc pur și simplu unul pe celălalt în timp ce valurile se sparg la mal este momentul exact în care Dong Kyung se îndrăgostește.

 

Este atât de uimită de situație încât cere un sărut, iar Myul Mang acceptă cu blândețe să fie respins, atunci când ea își întoarce capul, speriată, probabil, de faptul că el era gata să o sărute. Nu o face să se simtă jenată sau vinovată de asta. Acest lucru schimbă totul. Pentru că pentru cineva care în urmă cu doar câteva zile a jurat să se îndrăgostească de Myul Mang, astfel încât să-l poată distruge, Dong Kyung caută acum soluții pentru a-l proteja pe Myul Mang!

Myul Mang consideră că totul este hilar și continuă să fie dulce, posesiv și-și activează farmecul la maxim.
Planul inițial de răzbunare al bietei Dong Kyung se întoarce acum împotriva sa în timp ce ea încearcă cu disperare să nu se îndrăgostească de el. Destul de interesant, aceasta este o problemă simplă care ar putea fi rezolvată de Dong Kyung folosindu-și dorința de a se îndrăgosti de cineva îngrozitor. Dar nici ea nu vrea să facă asta. Soluția lui Cha Joo Ik (Lee Soo Hyuk) pare perfectă: “Nu te îndrăgosti tu de el. Cere-i lui să se îndrăgostească de tine!”. Ceea ce urmează este unul dintre cele mai glorioase momente din întregul serial (de până acum).

5. Sărutul
Fiecare centimetru di execuția acestui moment a fost perfectă. O așteaptă așa cum o face mereu, o înveselește ca întotdeauna, iar inima lui Dong Kyung a ajuns la capăt de liniei. Ea face cel mai mare salt de până acum și își dorește ca el să o iubească. Chipul ei când spune „Nu” este incredibil: fără lacrimi, fără emoții mari, doar acceptarea liniștită, ca întotdeauna.

Dar și Myul Mang a ajuns la capătul liniei sau, mai bine zis, al limitelor sale. Așa că avem parte de unul dintre cele mai înduioșătoare sărutări ale anului. Seo In Guk și Park Bo Young ne fac să ni se oprească respirația! Ochii lor descriu tot ce simt personajele lor atât de bine. Este absolut incredibil!

 

Acest lucru ar fi trebuit să se simtă ca o notă înaltă, punctul culminant al tuturor acelor chimii intense și aprinse pe care le-am simțit în ultimele șase episoade. Dar Sonyeoshin are alte planuri. Și începe să pară că acele planuri sunt urâte.

La început, părea că va face orice pentru a opri distrugerea lumii. Dar separarea lui Dong Kyung și a lui Myul Mang la fel cum s-au reunit este inutil de crudă. Care este scopul ei final? Soarta cuplului nostru pare extrem de fragilă, deoarece Sonyeoshin nu pare să-i pese de fericirea sau durerea cuiva. Ea privește, dar nu răspunde. Ea vede, dar nu ajută. Este un dușman periculos și cuplul nostru este pe cale să afle cât de groaznică poate fi soarta.

Preview-ul arată că Myul Mang a fost forțat în trecut să retrăiască fiecare moment care a impactat, fără să vrea, viața lui Dong Kyung și a rănit-o.

Dong Kyung suferă și ee pentru că acest lucru îi declanșează trauma tuturor celor care au fost amabili cu ea, au părăsit-o, dar mai ales  pentru că el nu era acolo pentru a-i lua durerea. Se pare că Myul Mang se întoarce, dar chinuit de vinovăție și rușine, cerându-i să se aleagă pe ea însăși și lumea, și să termine cu el. Care va fi decizia lui Dong Kyung?

Singura noastră speranță este că Dong Kyung încă mai are o dorință pe care nu a ajuns niciodată să o folosească pentru că el era deja îndrăgostit de ea. Sperăm că o vor folosi pentru a împiedica soarta, deoarece aceste două personaje au suferit mai mult decât suficient. Ar trebui lăsați să fie fericiți și să se privească cu dragoste unul pe celălalt, așa cum o fac în scena de la metrou!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.