pipeline

Lee Soo Hyuk, dezvăluiri INCENDIARE despre personalitatea sa din viața reală, noul film cu Seo In Guk și multe alte “picanterii”

Actorul Lee Soo Hyuk a împărtășit fanilor săi, prin intermediul media, câteva informații absolut “vitale” despre noul său film „Pipeline”, în care joacă alături de Seo In Guk!

„Pipeline”, care a avut premiera în Coreea de Sud pedata de  26 mai, este un film despre un grup de hoți și bandiți care-și riscă totul, inclusiv viața, în speranța de a-și schimba viața, printr-un jaf de petrol. Seo In Guk joacă rolul lui Pindol, cel mai bun tehnician de foraj din Coreea, iar Lee Soo Hyuk joacă rolul lui Gun Woo, bogatul “creier” al bandei, după cum relatează soompi.com.

Gun Woo este moștenitorul unei mari corporații, are tendințe sociopate și nu ezită să-și îndeplinească dorințele. Incluzându-l pe Pindol, el adună cinci persoane pentru a începe un jaf petrolier. Cu toate acestea, începe să comită tot felul de fapte rele atunci când planurile sale nu merg așa cum se așteapta.

Despre personajul său din pelicula “Pipeline”, Lee Soo Hyuk a spus: „Spre deosebire de ticăloșii din proiectele anterioare ale regizorului Yoo Ha de gen noir, Gun Woo este un personaj care are unele puncte slabe. Regizorul mi-a spus: „Ar fi frumos dacă ai putea crea o imagine diferită și să folosești expresii și gesturi diferite de cele pe care le-ai arătat prin intermediul K-dramelor”, așa că am muncit din greu pentru a mă potrivi cu Gun Woo conform sugestiilor regizorului. În loc să par serios, am încercat să-i arăt că personajul meu se relaxează și că sunt și influențat de grup. Este, de asemenea, revigorant modul în care Gun Woo folosește un hoverboard când apare (în film -n.r.)”.

Actorul a vorbit și despre satisfacția pe care a simțit-o portretizându-l pe Gun Woo, care este departe de a fi perfect. El a explicat: „În timp ce filmez drame, îmi controlez dieta și mă străduiesc să par cool, dar, în comparație, pe platoul de filmare al „Pipeline”, cred că am filmat într-o stare fizică confortabilă. Nu am urmat o dietă și am mâncat bine. Am mâncat și am dormit intenționat, astfel încât să pot filma cu fața umflată. Am încercat și expresii distorsionate. A fost interesant pentru că făceam expresii necunoscute pe care nici eu nu le mai văzusem până acum. Dacă vedeți afișul, cei doi ochi ai mei sunt diferiți. Am fost, de asemenea, surprins”.

Mai mult, Lee Soo Hyuk a vorbit despre ideea de a avea o imagine fixă în ochii publicului și al fanilor săi, și asta deoarece  – spune el – joacă deseori personaje cool, dar cu inima rece. Actorul a mărturisit: “În trecut, existau doar  oportunitățile pentru mine de a interpreta un personaj dintr-o fantezie sau o figură nerealistă. De aceea m-am gândit mult la cum să-mi extind opțiunile de personaje. Am încercat să mă îngraș și mi-am arătat și partea relaxată la spectacole de varietăți. În „Local Hero” (2016) al OCN, a trebuit să arăt un aspect natural purtând un trening în timp ce jucam un tânăr șomer. În trecut, au existat multe aspecte care au fost frustrante, dar gândurile mele au devenit recent mai flexibile. Vreau să portretizez personaje nerealiste și mai bine și vreau să-mi arăt și latura relaxată. Acum am trecut de la rolurile de director la rolul de lider de echipă, așa că voi lucra din greu pentru a-mi lărgi puțin opțiunile”.

Lee Soo Hyuk a dezvăluit că personalitatea sa reală este diferită de imaginea din dramele sau filmele în care a jucat. El a spus: „Nu sunt un tip serios, rece și cool. Sunt doar un bărbat căruia îi place să urmărească filme și să stea cu prietenii săi. Mai degrabă decât o atmosferă încărcată (cu sensul de serioasă – n.r.), prefer o dispoziție revigorantă. Sper ca oamenii care mă cunosc să se gândească la mine ca la o persoană revigorantă, strălucitoare și optimistă”.

Datorită imaginii sale de până acum, Lee Soo Hyuk și-a exprimat dorința de a interpreta, pe viitor, personaje comice sau dezordonate, explicând că spectatorii se pot simți și mai confortabili cu astfel de personaje. El a adăugat: „Vreau să joc mult timp. Voi lucra din greu dacă mi se va da ocazia”.  Actorul și-a încheiat șirul mărturisirilor spunând că vrea să arate o latură diferită prin apariția în spectacole de varietăți.

Trailerul pentru „Pipeline” poate fi urmărit AICI!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.