Dacă ești aici cu noi pentru prima oară, te rog rămâi.

7 actori sud-coreeni care ar juca perfect roluri negative

Îi cunoaștem cu toții pe actorii din serialele sud-coreene pe care îi întâlnim în mod constant în rolurile principale și care îi interpretează de obicei pe băieții buni. Sunt fermecători, frumoși și cel mai probabil ne fac să ne îndrăgostim adesea de personajele pe care le interpretează. Unii actori au jucat și roluri negative în trecut, dar sunt mulți care nu au trecut niciodată de partea răului. Cu siguranță ar fi interesant să îi vedem jucând roluri întunecate, mai misterioase. Soompi a creat o listă cu șapte actori pe care ne-ar plăcea să îi vedem într-o asemenea poziție.

1. Jung Hae In 

Jung Hae In a făcut o impresie puternică în lumea serialelor coreene, fiind cunoscut pentru rolurile sale de „primă dragoste”. Trăsăturile sale sensibile dar și băiețești i-au oferit un avantaj în interpretarea personajelor de genul băiatul din vecini, pe care le-a dus la bun final cu succes! Prin intermediul rolurilor din „Reply 1988” și „Goblin”, Jung Hae In a reușit să pună piciorul în ușă și să obțină mai multe roluri importante.

Jung Hae In a jucat rolul unui ticălos prin personajul Căpitanul Yoo Jung Woo din „Prison Playbook”. Deși nu a fost considerat chiar ticălos în adevăratul sens, el a încercat să ilustreze câteva atribute similare unuia, iar modul în care a făcut-o a lăsat o impresie de durată. Jung Hae In a menționat, de asemenea, într-un interviu recent, că dorește să joace un personaj negativ în viitor. Să sperăm că acest lucru se va întâmpla în curând!

2. Seo In Guk

Capacitatea lui Seo In Guk de a se implica total în fiecare rol este plăcut surprinzătoare. Fie că este cel mai iubit elev de liceu în „Reply 1997” sau un hilar chaebol în „Shopping King Louie”, Seo In Guk reușește să dea totul și să facă spectatorii să creadă în personajele sale.

3. Lee Min Ho

Ne-am obișnuit să-l vedem pe Lee Min Ho jucând rolul masculin puternic în multe dintre K-dramele sale devenite deja clasice. De la Gu Jun Pyo în „Boys Over Flowers” până la regele nobil și romantic din „The King: Eternal Monarch”, Lee Min Ho este întotdeauna tipul bun și a dovedit că o face foarte bine.

 

Acestea fiind spuse, ar fi o surpriză plăcută să-l vedem pe Lee Min Ho jucând un rol negativ. Deși ar fi un lucru îndrăzneț, având în vedere statutul și popularitatea sa, a-l vedea pe Lee Min Ho ca un ticălos nemilos și sălbatic ar fi o schimbare revigorantă. Nu numai că ar fi grozav să-l privim într-un rol atât de diferit, dar cu siguranță ar putea foarte bine să-l ducă la capăt. Putem arunca o privire asupra sălbăticiei sale în filmul „Gangnam Blues”, unde joacă rolul membrului unei bande. Dacă ar putea canaliza acea energie într-un tip complet rău, ar merita pe deplin.

4. Jung Kyung Ho

Jung Kyung Ho este cunoscut în lumea divertismentului coreean ca fiind foarte dulce și având un aegyo minunat. Dacă ați văzut clipuri de la filmări ați constatat cu siguranță că este încântător și îi place să aibă grijă de oamenii din echipa sa. Ar fi un contrast puternic pentru el să joace un ticălos nemilos, dar știm că o poate face.

În „Heartless City”, Jung Kyung Ho a jucat rolul brutalului și sălbaticului Jung Shi Hyun. Nu este chiar un ticălos, dar comportamentul și acțiunile sale de-a lungul majorității serialelor sunt asemănătoare în acest sens, ceea ce ne face să ne dorim și mai mult. Suntem sigure că ar fi capabil să joace un rol diabolic într-o viitoare K-drama.

5. Lee Je Hoon

Lee Je Hoon e în joc de foarte mult timp. A debutat în 2009 și a câștigat numeroase premii pentru diferite roluri. Versatilitatea și alegerea eclectică în roluri i-au adus succesul din prezent. El a arătat de nenumărate ori că poate să-și asume orice rol care îi apare în cale.

Lee Je Hoon nu este străin de rolurile de erou întunecat din serialele coreene. Chiar și în cel mai recent, „Taxi Driver”, Lee Je Hoon joacă rolul unui fost ofițer al serviciilor secrete care devine un șofer de taxi vigilent. Și, deși a jucat un criminal în filmul „Time To Hunt”, ar fi captivant să-l vedem interpretând un ticălos de tip psihopat într-o viitoare K-dramă – ar fi fantastic!

6. Park Seo Joon

Park Seo Joon este unul dintre acei actori care nu vor dezamăgi niciodată atunci când vine vorba de alegerea rolurilor din K-drame. Cele mai faimoase seriale ale lui l-au prezentat ca fiind liderul masculin carismatic de care toți părem că ne îndrăgostim în cele din urmă. Ar fi o răsturnare total neașteptată a evenimentelor dacă ar accepta un rol de ticălos, un personaj psihotic, rău și rece. Este o latură pe care Park Seo Joon ar putea să o scoată atât de ușor la iveală, având în vedere talentul său de necontestat!

7. Lee Joon Gi

Lee Joon Gi este cu siguranță priceput la interpretarea rolurilor principale ambigue în care nu ești sigur dacă să-l urăști la început sau să-l iubești. În cel mai recent rol din „Flower of Evil”, Lee Joon Gi l-a interpretat pe meșterul psihopat Baek Hee Sung.

Interesant la acest rol a fost faptul că Lee Joon Gi a reușit să prezinte ambiguitatea și misterul personajului său impecabil. De asemenea, ne-a făcut să credem în capacitatea sa de a juca foarte bine un psihopat. Văzându-l pe Lee Joon Gi în timp ce încerca să simtă orice fel de emoție ne-a dat fiori. Trebuie să-l vedem într-un rol ticălos cât mai curând!

Vouă pe cine v-ar plăcea să vedeți jucând un personaj negativ?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.