Dacă ești aici cu noi pentru prima oară, te rog rămâi. (1)

[Interviu] Seo In Guk, fermecătorul Blestem din serialul „Doom at your service”

Seo In Guk a reușit să fure inimile spectatorilor prin carisma sa și portretizarea perfectă a personajelor pe care le-a jucat de-a lungul timpului. El a făcut parte din K-drame populare precum „Reply 1997” și „The Master’s Sun”, iar „Doom at Your Service” l-a pus acum din nou în centrul atenției. Revista Marie Claire ne răsfață cu un pictorial foarte simpatic și un interviu pe măsură. Să le descoperim împreună!

Q: Te-am auzit în timp ce filmam mai devreme, ai spus că îți place lumina soarelui?

Seo In Guk: Îmi place să fiu în aer liber la soare. Pentru că mi-e foarte frig. Mai ales când mă îngrijesc de corpul meu, dar îmi amintesc că a fost foarte greu să filmez iarna trecută (râde).

Q: Mă bucur că acum este vară. Simți că joci un rol când filmezi un pictorial?

Seo In Guk: Da. Astăzi m-am gândit la un personaj cu o imagine ascuțită și somnoroasă. Fotografiile sunt întotdeauna noi și distractive. De obicei nu fac poze des, așa că pictorialele sunt speciale pentru mine.

Q: „Pipeline”, al doilea film după „No Breathing”, lansat în 2013, va fi prezentat publicului pe 26 mai. Este introdusă ca „povestea petrolierilor care visează să-și schimbe viața prin furtul petrolului ascuns sub pământ”.

Seo In Guk: În timp ce mă pregăteam pentru „Pipeline”, am învățat tehnici necesare pentru scena furtului de ulei, inclusiv sudarea. Nu am făcut-o pe platou, dar am muncit din greu pentru a încerca să intru cât mai bine în rolul de profesionist.

Q: Deoarece tematica este unică, platoul de filmare trebuie să fi fost destul de diferit de cele anterioare.

Seo In Guk: Dacă intrați într-un tunel, mirosul de sol este puternic și tinde să aibă un efect negativ asupra bronhiilor și a pielii. Dar pentru actorii și personalul care au trebuit să filmeze toată ziua, platoul a fost realizat din ocru. Deși este un spațiu mic, a fost proiectat cu precizie pentru o bună ventilație. Datorită acestui fapt, am putut acționa într-un mediu confortabil.

Q: Îl interpretezi pe inginerul de foraj „Pindoli”. Care a fost prima ta impresie referitoare la personaj?

Seo In Guk: Pindol comite infracțiunea de a fura doar din ambiția sa de a face bani. Poartă un costum îngrijit chiar și când face găuri într-un tunel, deoarece poliția ar putea să intre pentru a efectua o anchetă sub acoperire oricând. Poartă ceasuri de lux și conduce mașini scumpe. Cu toate acestea, Pindol se confruntă treptat cu o situație mai nedreaptă decât el însuși. Am fost foarte impresionat de modul în care situația a fost rezolvată. Are o judecată excelentă și, chiar și atunci când apar evenimente adverse, nu intră în panică și acționează rapid.

Q: „Pipeline” este opera regizorului Yoo Ha. Sunt curioasă cu privire la ce fel de conversații ai avut cu regizorul în timp ce ați creat personajul Pindol.

Seo In Guk: Deoarece Pindol este un personaj agil dar și sensibil, regizorul a dorit ca acesta să pară îndrăzneț. Nu pot să-mi dau seama dacă este respectuos sau din contră. Poate părea nepoliticos, dar Pindol este, de asemenea, atent cu ceilalți. Am vorbit mult cu regizorul despre acest aspect. El a spus că ar fi mai bine să scot emoții mai profunde decât aș face-o în mod normal în timp ce joc. Procesul nu a fost ușor, dar când am văzut rezultatele mai târziu, am descoperit o parte din mine pe care nu o cunoscusem până atunci. Simt că am crescut foarte mult, așadar cred că „Pipeline” va rămâne un proiect foarte important pentru mine.

Q: Aud știri despre apariția într-un serial după 3 ani. Ai preluat rolul Blestemului în povestea romantică Doom at your service.

Seo In Guk: Am urmărit episodul 1 cu mari emoții. Personal, mi-a plăcut foarte mult, dar, pe de altă parte, am considerat că pot mai bine de atât. Pare dificil să fiu 100% mulțumit de ceva.

Q: Replicile Blestemului din episodul 1 sunt impresionante. „Ce este atât de grozav la lucrurile banale care dispar?”

Seo In Guk:  În serial, cuvântul blestem/distrugere nu se referă nu numai la dezastre, ci la tot ceea ce dispare, cum ar fi sfârșitul duratei de viață a omului, ofilirea florilor și tendințele aflate în schimbare rapidă. Am crezut că distrugerea, existența celor care au urmărit acele scene timp de mii de ani, ar fi foarte dificilă. Iar Blestemul are o durere mare în inimă. Confruntat cu tristețea, devine imun. Apoi, se întâlnește și se îndrăgostește de personajul interpretat de Park Bo-young, o ființă umană care trăiește la fel ca el.

Q: Romantismul s-a remarcat și în proiectele anterioare, „100 Million Stars Falling from the Sky” și „Shopping King Louis”. Ce chimie va arăta cuplul din serialul actual?

Seo In Guk:  După ce a încheiat un contract cu Tak Dong Kyung, Blestemul începe să fie influențat de ea. A acționat întotdeauna în felul său, dar nu reușește și de această dată. Procesul este interesant până când îmi dau seama că Doom a ajuns să o iubească pe Tak Dong Kyung. Se luptă, dar fac lucruri bune și chiar dacă arată ca niște iubiți, nu vor fi niciodată. Vor fi o mulțime de scene sfâșietoare, dar contrastul vă va menține atenția.

Q: Blestemul acordă o singură dorință umană de ziua lui. Dacă ar exista această posibilitate în viața reală, tu ce i-ai cere?

Seo In Guk:  Ei bine… Voi spune doar că vreau ca toată lumea să fie fericită. Nu te enerva sau lupta. Este o lume în care trăim cu toții. Dacă persoana de lângă mine este fericită, și eu sunt fericit și atunci viața însăși nu ar fi fericită?

Q: Când a fost ultimul moment în care te-ai simțit fericit în viața ta de zi cu zi?

Seo In Guk: Când mănânc carne la grătar (râde). Unii oameni mă întreabă cum pot mânca burta de porc dimineața, dar mie îmi place carnea oricând. De fapt, nu am multe hobby-uri. În zilele în care nu am un program anume, îmi petrec timpul jucând jocuri sau vizionând filme. Am un stil de viață care îmi pune toată energia la bătaie, așa că, după întoarcerea acasă, mă simt puțin obosit. Așadar, în pauze încerc să fiu liniștit.

Q: Fără să te gândești la nimic?

Seo In Guk: Sunt momente când o fac, dar de obicei sunt arogant. Mă gândesc la cele mai mici lucruri. Monitorizarea și îngrijorarea cu privire la actorie este o extensie a muncii pentru mine, așa că nu cred că este posibil să separ complet munca de viața de zi cu zi.

Q: Ești cunoscut ca fiind și cântăreț, însă îți consolidezi poziția de actor. Actoria și muzica creează o sinergie între ele?

Seo In Guk: Cu siguranță există o sinergie între cele două. Cântatul în timp ce îmi imaginez o anumită situație mă ajută emoțional și, invers, muzica la care am lucrat în trecut îmi permite să mă cufund rapid în actorie.

Q: Există vreo melodie la care ai lucrat în ultima vreme?

Seo In Guk:  Am compus și voi cânta chiar eu pe coloana sonoră a serialului „Doom at your service”. Voi finisa piesa după încheierea interviului. Voi asculta acea melodie când ma voi întoarce de la serviciu.

Q: Când filmai mai devreme, ai spus că vrei să asculți hip-hop.

Seo In Guk: La ședințele foto, ascult în principal hip-hop. De aceea ne batem (râde). Cred că puterea muzicii constă în faptul că poate reprezenta starea de spirit a zilei sau poate schimba starea de spirit.

Q: A trecut mult timp de la debutul tău. În ce măsură ai atins obiectivele stabilite la început?

Seo In Guk: Când am visat prima oară să devin cântăreț, am spus: „Pot să o fac cu adevărat?” Am considerat că e un vis foarte măreț pentru mine la acea vreme. După ce am devenit cântăreț, am reușit să realizez mai multe obiective, unul câte unul. Am lansat un album, am susținut concerte și mi-am cântat melodiile în fața multor oameni. Drept urmare, au continuat să apară noi obiective. Nu cred că va exista vreodată un sfârșit. Poate că visul suprem este să fii recunoscut de mai mulți oameni. Nu este ușor să faci pe cineva să simtă că te descurci bine. Sper că mă voi putea descurca mai bine în ambele segmente pentru a depăși gusturile individuale și a mă simți eu însumi împlinit.

Q: Ce anume aștepți cu nerăbdare referitor la viitor?

Seo In Guk: Mi-am propus să fac multe lucruri. Nu numai actorie și muzică, ci și învățarea unor lucruri noi, dincolo de ceea ce pot face acum. Cred că ar fi interesant să urmăresc ce voi face în viitor (râde).

Îl puteți urmări pe Seo In Guk în serialul „Doom at your service”, unde veți descoperi o poveste foarte interesantă din toate punctele de vedere.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.