cc907c9c97b14cad83f311f105c0d28e

Kim Bum și Naeun din Apink au acceptat să joace în drama în care protagonist este Rain

Este oficial acum, actorul Kim Bum va juca în drama “Ghost Doctor” (un titlu literal). Zilele trecute apăruse această posibilitate, dar nu se știa foarte multe lucruri. 

Foto Soompi

Pe data de  30 iunie, King Kong , agenția deținută de Starship a confirmat spunând: „Kim Bum va apărea în„ Ghost Doctor ” în rolul Go Seung Tak. Vă rugăm să arătați multă dragoste și interes față de Kim Bum, care va continua să lucreze din greu în viitor. ”

Despre drama aceasta se știe că va fi realizată de către  regizorul  de la “Heirs”,  Boo Sung Chul. Prin urmare  “Ghost Doctor” este o dramă medicală fantezistă despre doi medici care nu ar putea fi mai diferiți în ceea ce privește mediul, abilitățile sau personalitățile lor, dar care sfârșesc prin a combina corpuri și spirite. Drama va spune poveștile emoționante ale medicilor fantomă care, chiar și după moartea lor, nu își pot lăsa spitalele sau pacienții în urmă. (* wooowww un sibiect destul de interesant)

Cât despre Kim Bum, s-a spus că va juca rolul lui Go Seung Tak, un rezident extrem de inteligent, care provine dintr-un mediu privilegiat. Născut într-o familie bogată cu o minte strălucită, Go Seung Tak a crescut cu toate avantajele. Când se va încurca cu geniul chirurg toracic Cha Young Min (interpretat de Rain) din cauza unui incident neașteptat,  va urma  apoi  o serie de evenimente distractive și de-a dreptul uimitoare.

Vreau să va mai spun că Rain a fost confirmat pentru drama în luna martie, în timp ce actrița și cântăreața Uee este în prezent în discuții pentru a juca  rolul principal feminin.

Totodată, a mai fost confirmată de curând și o altă actriță. Este vorba despre Son Naeun din trupa Apink.

Foto Soompi

Mai exact, pe 2 iulie, YG Entertainment a anunțat oficial că Son Naeun va apărea în viitoarea dramă „Ghost Doctor” 

Son Naeun va juca rolul stagiarului de urgență Oh Soo Jung, care crede în fenomene și miracole supranaturale, în ciuda studierii domeniului medicinii.  Datorită unui secret ascuns, ea aspiră să devină chirurg toracic chiar dacă aceasta înseamnă a merge împotriva dorințelor familiei sale.

Mai multe detalii despre aceasta dramă sigur vor apărea de acum în colo.

Sunteți încântați să-l vezi pe Kim Bum, Naeun și Rain în aceeași  dramă? 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.