241383770_4313699172071217_4680229527687045320_n

Trupa BTS aleasă ca reprezentant special ONU de către președintele Moon Jae-In

Președintele sud-coreean Moon Jae-in s-a întâlnit marți la biroul său cu membrii trupei BTS, unde le-a acordat certificatele de numire în funcția de trimis special pentru diplomație publică, potrivit The Korea Times.

BTS va începe activitățile cu seriozitate ca „trimis special prezidențial pentru generațiile și cultura viitoare”, participând la o sesiune anuală a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite la New York săptămâna viitoare.

Moon este, de asemenea, așteptat să participe la cea de-a 76-a sesiune a Adunării Generale ONU. Președintele și cei șapte membri ai BTS intenționează să participe împreună la a doua întâlnire a Momentului Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (Momentul ODD) al Deceniului Acțiunii care va avea loc luni. BTS va susține un discurs în timpul sesiunii, un videoclip de-al acestora urmând să ruleze pe fundal.

Sursa foto: The Korea Times

Momentul ODD vizează întărirea eforturilor comunității internaționale de realizare a ODD, un plan pentru rezolvarea provocărilor globale în așteptare, inclusiv sărăcia, foametea și criza climatică.

„Întrucât BTS a transmis mesaje de confort și speranță întregii lumi, prezența sa la Adunarea Generală a ONU de această dată se așteaptă să fie o oportunitate semnificativă de a extinde comunicarea cu generațiile viitoare din întreaga lume și de a atrage simpatia asupra problemelor internaționale majore, a declarat Cheong Wa Dae într-un comunicat.

Încă din luna iulie, Cheong Wa Dae a anunțat decizia lui Moon de a-i numi pe BTS pentru această sarcină.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.