The-Veil-Poster2

Nam Goong Min joaca un rol exploziv în noua dramă “The Veil”

Iată că a venit din nou momentul să vă prezint o nouă dramă care va avea premiara chiar azi. Este vorba despre “The Veil”/ 검은 태양 în care protagonistul este nimeni altul decât versatilul Nam Goong Min. Nu știu cum să spun mai bine cât mă bucur că avem din nou o dramă în care îl putem admira pe acest actor minunat.

Vreau să vă zic în primul rând că a fost foarte așteptată în această toamnă. Se știe despre ea că va fi de genul acțiune, răzbunare și vom vedea foarte mulți spioni. Va prezenta o acțiune foarte dinamică pe parcursul a 12 episoade,  în zilele de vineri și sâmbătă la postul coreean MBC.

Această dramă este proiectul companiilor MBC, 3Mana Creative, Ateod Co. Ltd, regia este realizată de Kim Sung Yong, cel care s-a mai ocupat și de dramele “My Healing Love” (MBC / 2018-2019) și “The Flower in Prison” (MBC / 2016), iar scenariul poartă semnătura lui  Park Suk Ho.

Foto: Koreandrama.org

Poveste:

Această dramă va spune povestea unui agent de top din cadrul  Serviciului Național de Informații (NIS). După ce a dispărut acum un an, el se întoarce în organizație pentru a găsi un trădător intern care l-a lăsat să prăbușească. 

Mai exact, îl vom cunoaște pe Han Ji Hyuk (rolul lui Nam Goong Min), un agent de teren de elită, care este considerat o legendă la NIS (Serviciul Național de Informații). Datorită palmaresului și abilităților sale perfecte la îndeplinirea misiunilor însărcinate, Han Ji Hyuk este un agent de vârf, foarte apreciat de colegii săi.

Cu toate acestea, tocmai când părea să fi reușit în cele din urmă să conducă un sindicat al crimei organizate într-un colț pentru a-i prinde, Han Ji Hyuk dispare brusc din peisaj. După ce și-a pierdut amintirile și a lipsit timp de un an, face o întoarcere surprinzătoare la organizație pentru a descoperi  trădătorul responsabil de dispariția sa. Cum vor evolua lucrurile după întoarcerea sa râmâne să descoperim noi de acum în colo în “The Veil”. 

Distribuție:

Actori principali

Nam Goong Min – Han Ji Hyuk
Park Ha Sun – Seo Soo Yun
Kim Ji Eun – Yoo Je Yi

Alți actori:

Jang Young Nam – Do Jin Sook
Kim Jong Tae – Kang Pil Ho

Kim Do Hyun – Ha Dong Kyun
Park Jin Woo – Cha Min Chul
Kwon So Hyun – Goo Hyo Eun

Lee Kyung Young – Lee In Hwan
Kim Min Sang – Jung Yong Tae

Kim Byung Ki – Bang Young Chan
Yoo Oh Sung – Baek Mo Sa
Hyun Bong Sik – Cheon Myung Ki
Jung Ji Yoon – Kim Yeo Jin
Hwang Hee – Oh Kyung Suk
Jo Bok Rae – Kim Dong Wook
Ok Ja Yun – Lin Wei

 

Nam Goong Min este un actor atât de versatil încât de foarte multe ori m-a surprins plăcut. Trebuie să recunosc că a evoluat de atât de frumos într-un timp foarte scurt. Încă am în minte imaginea lui de băiat rău și probabil o voi păstra pentru ceva timp pentru că mi s-a părut atât de bun, atât de potrivit contextului respectiv, deși când eu l-am văzut în primele dăți era un băiat timid, genul acela de rol secundar care arată perfect și se poartă perfect dar pierde fata într-un final. Acum contextul s-a schimbat și din ce am văzut a început să accepte roluri tot mai diversificate. De-a lungul carierei sale l-am putut vedea în drame precum: “Awaken ” (tvN/2020),  “Doctor Prisoner “(KBS2/2019) , “The Undateables” (SBS/2018), “Good Manager” (KBS2 / 2017), “Beautiful Gong Shim ” (SBS/2016), “Remember: War of Son ” (SBS/2015-2016), “A Girl Who Sees Smells ” (SBS/2015).

Foto: Koreandrama.org

Park Ha Sun este o frumoasă actriță pe care probabil o veți recunoaște dacă ați văzut dramele : “Birthcare Center  “(tvN/2020), “Love Affairs in the Afternoon “(Channel A/2019), “Drinking Solo ” (tvN/2016), ” Temptation ” (SBS/2014), “3 Days ” (SBS/2014), ” Two Weeks”   (MBC/2013).

Foto: Koreandrama.org

 

Curiozități:

  • “The Veil” care  aduce în prim plan un agent de informații care caută să se răzbune pe trădătorul care i-a provocat prăbușirea, este, de asemenea, prima dramă coreeană care a fost transpusă în întregime în cadrul Serviciului Național de Informații (NIS). Deși alte drame au prezentat agenți ai NIS, aceasta se va concentra pe funcționarea internă a acestei organizații, iar episoadele se vor baza pe evenimente reale și dovezi istorice. Chiar NIS a oferit sfaturi și  a sponsorizat primele etape de filmare ale dramei.
  • Scenaristul Park Seok Ho a spus despre rolul protagonistului: „Han Ji Hyuk este un om ca o sabie. El se potrivește cu tot cu  obiectivul unic al misiunii sale și este un individ care există doar pentru asta. Actorul Namgoong Min este deja perfect sincronizat cu personajul principal, din interior și din exterior. Nu este o exagerare să spui că el domină întreaga dramă și merge dincolo de rolul său ”.
  • În acest nou proiect, Nam Goong Min șochează telespectatorii cu transformarea sa drastică, în timp ce înfățișează cu pricepere carisma acerbă a lui Han Ji Hyuk și amestecul complex de emoții din furia de a-și fi pierdut colegii, precum și sentimentele de pierdere și frică din faptul că și-a uitat  toate amintirile. Actorul a dezvăluit că a câștigat cel puțin 10 kilograme  prin exerciții fizice, ceea ce este evidențiat de costumele sale pe care le poartă în dramă. Despre această transformare, Nam Goong Min a declarat:

    „Întrucât Han Ji Hyuk este cel mai mare agent al NIS, am crezut că am nevoie de un fizic  mai mare și de o forță fizică care să facă să pară evident că își poate învinge adversarii atunci când se confruntă cu dușmani….El a mai adăugat:  „Am discutat acest aspect cu scriitorul când am conversat pentru prima dată și scriitorului i-a plăcut cu ușurință ideea. În zilele în care iau o pauză de la filmare, merg mereu la sala de gimnastică pentru a continua să fac mișcare”.

Namgoong Min, Park Ha Sun, And Kim Ji Eun Talk About The Epic Scale Of MBC’s New Blockbuster Drama “The Veil”

Foto: Soompi

Foto: Soompi

  • În cadrul conferinței de presă care a avut loc înainte premierei, protagonista Park Ha Sun care joacă rolul Seo Soo Yeon, un agent care conduce Centrul de Crime și Informații din cadrul NIS  a declarat despre rolul său:

    „Scenariul „The Veil ” a devenit din ce în ce mai interesant pe măsură ce am continuat să citesc și așteptam cu nerăbdare chiar și ca fan. Am vrut să interpretez un personaj pe care nu l-am mai făcut până acum. Există momente în care un actor consacrat se simte gelos pe actori începători și vrea să facă ceva complet nou. Îi sunt recunoscător regizorului pentru că a crezut în mine. Este și prima dată când o spun, dar am ales și drama datorită lui Namgoong Min. Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu el, așa că sunt onorată că am reușit  să fac asta acum. Auzisem multe despre el și am reușit să învăț multe de la el. ”

 

Dacă nu v-am convins cu aceste informații, vă invit să priviți următorul teaser:

Aceasta a fost prezentarea dramei “The Veil”. Sper că am reușit să vă fac să îi dați o șansă acestei drame.

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.