KAIII

KAI – Noul ambasador al S/S Seoul Fashion Week 2022

Anul acesta „2022 S/S Seoul Fashion Week” va avea loc online, timp de 7 zile, în perioada 7-15 octombrie. Se anticipează că această ediție va atrage interesul oamenilor din întreaga lume, întrucât va fi privit ca un film ecranizat într-un loc care îmbrățișează istoria Seulului. În plus, noul ambasador, ce îl urmează pe actorul Bae Doo-na în acest sens (fost ambasador pentru colecția toamnă-iarnă 2021), este și el un subiect fierbinte!

Artistul internațional Kai, membru al trupei EXO, este foarte activ. Kai, care continuă să câștige popularitate la nivel mondial, a purtat un costum al designerului Vimuette și a luat parte la o sesiune foto organizată la DDP în Seul, prevestind diverse activități viitoare.

 

Tematica filmului va fi „tradiție-prezent-viitor” în Seul, proiectul fiind pre-filmat 100% în locuri unde puteți simți istoria și cultura capitalei Coreei de Sud, zi și noapte. Va exista un total de 37 de filme de modă pe parcursul a 7 zile, precum și o deschidere și un final găzduite de artist. „Seoul Collection”, prezentată de nu mai puțin de 26 de renumiți designeri locali, va avea loc la palat și în locurile care reprezintă moștenirea Seulului.

Clipurile ediției S/S Seoul Fashion Week vor fi disponibile pe site-ul web al Săptămânii Modei din Seul (http://www.seoulfashionweek.org), canalul YouTube, dar și canalele Naver TV, VLIVE și TikTok începând cu data de 7 octombrie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.