KoreaHerald

„Squid Game” – primul serial coreean care își face loc în topul Netflix din S.U.A.

„Squid Game” este primul serial coreean care a reușit să își facă loc în topul Netflix S.U.A., relatează Korea.net. 

FlixPatrol, furnizor american de streaming, a declarat pe 22 septembrie că serialul original coreean Netflix este numărul 1 pe Netflix SUA, depășind astfel serialul britanic „Sex Education”, care ocupase primul loc cu o zi înainte. „Squid Game” s-a clasat, de asemenea, pe locul al doilea în topul mondial Netflix.

Mai mult, serialul a fost prezent pe locul 1 în topurile a 14 țări, inclusiv Coreea, S.U.A., Vietnam, Emiratele Arabe Unite, Kuweit și Singapore, respectiv pe locul secund în 39 de țări precum Marea Britanie, Franța și Germania. Aceasta a fost cea mai bună performanță a unui serial original Netflix realizat în Coreea pe graficul din SUA de când anul trecut „Sweet Home” s-a clasat pe locul trei.

Avându-i în rolurile principale pe Lee Jung-jae, Park Hae-soo și Jung Ho-yeon, „Squid Game” este despre oameni fără nimic de pierdut care se implică într-un joc de supraviețuire. Ei sunt închiși într-un loc gigantic, în timp ce își riscă viața pentru premii în bani de 45,6 miliarde de woni.

Seria a obținut un scor de 100% pe Rotten Tomatoes, un site de recenzii de filme din SUA și o evaluare de 8,3 din 10 pe baza de date Internet Movie, aka IMDB. Publicația americană de afaceri Forbes, din 21 septembrie, a descris „Squid Game” drept „o vizionare obligatorie”, spunând: „Este o producție puternică plină de performanțe stelare, personaje memorabile și întorsături creative”.
There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.