taemin 1

Taemin din SHINee arată elegant în noi fotografii de la trupa militară + răspunde la întrebări despre viața militară

Fanfara Armatei Republicii Coreea a dezvăluit fotografii cu noul lor recrut, Taemin din SHINee!

Taemin s-a înrolat în armată pe 31 mai 2021 și, după ce a urmat o pregătire de bază, a început oficial să servească în trupa militară.

Pe 16 septembrie, Administrația pentru Resurse Militare (MMA) a distribuit o postare despre Taemin pe blogul său oficial. Împreună cu mai multe fotografii ale cântărețului, aceștia au oferit o privire de ansamblu asupra unui interviu video care va fi lansat în curând.

Înaintea interviului, lui Taemin i s-a arătat un exemplar al revistei militare care îl are pe Minho pe copertă. Zâmbind, Taemin a deschis revista și a aruncat o privire la interviul lui Minho.

MMA a împărtășit răspunsurile lui Taemin la câteva dintre întrebările lor, ca o privire de ansamblu asupra viitorului interviu.

Pentru testul de aptitudini practice la înscrierea în trupa militară, Taemin a cântat piesa “Resignation” a lui Big Mama. Taemin nu a participat încă la niciun eveniment ca parte a trupei militare, dar și-a exprimat speranța de a lua parte la unul în curând. Pentru a se pregăti pentru astfel de evenimente, Taemin își petrece timpul exersând imnul național și “We Go Together”, un cântec care onorează spiritul alianței dintre Republica Coreea și Statele Unite.

El a explicat că cea mai bună parte a faptului că face parte din fanfara militară este faptul că își poate folosi specialitatea și o poate dezvolta în continuare. Când i se va da prima pauză, ar dori să își întâlnească familia și animalul de companie, iar cea mai mare sursă de energie a sa în prezent este mâncarea servită la cantină.

Taemin a dezvăluit că a exersat și a învățat să cânte la pian în trupa militară.

De asemenea, el a transmis următorul mesaj: “Pentru mine, a servi în armată este o perioadă în care pot să privesc înapoi la mine însumi și să mă dezvolt. Aș vrea să le spun fanilor mei că îmi este foarte dor de ei și că îi încurajez pe toți cei care se vor înrola în curând. Să luptați!”

Vedeți mai multe fotografii cu Taemin mai jos!

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.