ab0689ff-64fb-4379-ab24-d672c8649299_16f5533b

Kim Seon-ho, starul din “Hometown Cha Cha Cha”, prins în scandalul momentului: minciuni, neînțelegeri și acuzații false

Cariera starului sud-coreean Kim Seon-ho a laut o întorsătură neplăcută săptămâna trecută, când un scandal care implică o relație anterioară a izbucnit a doua zi după finalul serialului său de succes, „Hometown Cha-Cha-Cha”. Cu toate acestea, noi detalii dezvăluite de publicația coreeană Dispatch – cunoscută pentru dezvăluirea cuplurilor de celebrități și investigațiile în industria divertismentului – dezvăluie partea sa a poveștii, potrivit South China Morning Post.

Foto: instagram/@tvndrama.official

Printr-o cronologie a evenimentelor, o serie de conversații prin mesaje text și diverse alte informații – multe dintre ele presupuse ca fiind furnizate de prietenii lui Kim – raportul arată că o fostă parteneră a lui Kim pare să fi profitat de bunătatea acestuia. Înainte, aceasta lucra la știri și acum este influencer.

Haosul a început pe 17 octombrie cu o postare anonimă pe internet, aparent a fostei iubite a lui Kim, care susținea că o vedetă – ulterior dezvăluită ca fiind Kim – a forțat-o să facă avort, pentru a o abandona mai târziu, după ce a făcut-o să creadă că se aflau într-o relație care avea să se încheie în căsătorie.

Prietenii lui Kim, totuși, au prezentat o situație diferită în raportul Dispatch, dezvăluind că actorul a fost un iubit aparent dedicat, care a avut grijă de partenera sa atunci când s-a confrunta cu o sarcină neplanificată și și-a continuat relația dincolo de acel incident, până în punctul în care ea a ajuns să îi cunoască și părinții.

Prietenii și alte surse cu care a vorbit Dispatch ar fi spus că perechea avea o relație tipică și, în ciuda zvonurilor menite să îi distrugă cariera, Kim nu a încercat niciodată să-și ascundă povestea de dragoste de cei din jur, dincolo de “norma” din Coreea de Sud, unde mulți actori a multor actori preferă să-și țină relațiile departe de public.

Foto: Twitter

Potrivit raportului, perechea s-a despărțit după o serie de circumstanțe îndoielnice, inclusiv că iubita lui ar fi văzut alți bărbați și a păstrat în secret imagini și conținut video cu Kim pe dispozitivele ei personale. Dispatch a mai raportat că hărțuirea din partea membrilor unei bande și a altor asociați ai iubitei, precum și ai fostului ei soț, au complicat și mai mult situația pentru Kim, pe atunci un star în devenire, devenid dificil pentru acesta să mai rămână împreună cu ea.

Cu o zi înainte de lansarea raportului Dispatch, compania de management a lui Kim, Salt Entertainment, a emis o declarație prin care clarifică relația sa cu vedeta, după ce au circulat zvonuri că Salt și fosta iubită ar fi conspirat pentru a prejudicia cariera în ascensiune a lui Kim cu zvonuri indecente pentru a-l ține alături de companie.

Potrivit companiei Salt, aceasta are contract cu Kim până la jumătatea anului 2023, după care au un acord să-și continue relația împreună până în 2027, cu excepția cazului în care una din părți încheie acordul.

Înainte ca scandalul să atace imaginea publică a lui Kim, actorul devenea rapid una dintre cele mai mari vedete din Coreea de Sud, iar „Hometown Cha-Cha-Cha”, în care a jucat alături de Shin Min-a, devenise unul dintre cele mai mari seriale ale anului.

 

De când situația a luat amploare săptămâna trecută, Kim a pierdut contracte de imagine și alte câteva roluri legate de muncă.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.