MONSTA-X

Filmul “MONSTA X: The Dreaming” se va vedea în cinematografele din România

Vă spuneam anterior că agenția trupei MONSTA X a anunțat că trupa va veni înainte fanilor cu un film pe lângă albumul pe care deja  îl pregătesc.

Pe data de 29 octombrie, agenția a anunțat că va apărea  un film despre trupa MONSTA X numit “MONSTA X: The Dreaming”. El se va lansat în luna decembrie și va aduce în fața publicului momente din ultimii 6 ani din cariera trupei, având și pasaje cu activitățile trupei din America, emisiuni și performanțe speciale, precum și interviuri cu fiecare membru din MONSTA X, potrivit Soompi.

Monsta X: The Dreaming - Filmul

Regizat de OH Yoon-dong, “Monsta X: The Dreaming” este de așteptat să includă și filmări care nu s-au mai văzut până acum,  din culise de-a lungul anilor, fie  preluate din repetițiile grupului, aparițiile la televizor  dar și din  turneele mondiale ale trupei.

În timp ce fanii Monsta X – mai cunoscuți sub numele de „MONBEBE” – au simțit de multă vreme o legătură specială cu membrii  care s-a realizat prin intermediul transmisiunilor  live săptămânale pe  rețelele de  sociale, noul film este de așteptat să ofere o privire mai personală asupra vieților superstarurilor care acum se pot numi globale, Starship Entertainment descriind filmul acesta ca „o privire intimă asupra călătoriei riguroase a trupei Monsta X din ultimii șase ani”.

MONSTA X Announces Release Date And Details For New English-Language Album “The Dreaming” | Soompi

Foto: Soompi

Cu interviuri atât în ​​engleză, cât și în coreeană, băieții vor împărtăși, de asemenea, „povești personale din timpul petrecut în America”, înainte de a ajunge pe scena pentru „performanțe muzicale de mare energie ale hiturilor lor de top”. Monsta X va interpreta, de asemenea, melodii de pe noul lor album, “The Dreaming”, pentru prima dată.

A venit momentul să vă spun că filmul  “MONSTA X: The Dreaming” se va lansa oficial pe data de 9 decembrie, atât în Coreea cât și la nivel mondial. Știm deja că se va putea vedea în peste 70 de țări, printre ele pot să vă spun acum oficial că se găsește și România. 

Filmul “MONSTA X: The Dreaming” va fi disponibil în rețeaua Cinema City din țară și Happy București. Se va putea vedea în 2 zile, pe 9 și 11 decembrie. Pentru a vedea programul pentru alte orașele vă rog să consultați site-ul Cinema city.

Iată cum arată și teaserul pentru acest film

 

Vă puteți rezerva acum bilete pentru film (în București)  accesând următorul link:

https://www.cinemacity.ro/films/monsta-x-the-dreaming-filmul/4769s2r#/buy-tickets-by-film?in-cinema=bucuresti&at=2021-12-09&for-movie=4769s2r&view-mode=list

Vizionare plăcută!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.