unnamed

Actrița Park So Dam diagnosticată cu cancer tiroidian

Actrița sud-coreeană în vârstă de 30 de ani, Park So Dam, cunoscută pretutindeni pentru rolul său din “Parasite”, a fost recent diagnosticată cu carcinom papilar tiroidian și supusă unei intervenții chirurgicale.

Pe 13 decembrie, agenția actriței, Artist Company, a declarat că Park So Dam a fost diagnosticată cu cancer în timpul unui control medical de rutină, ulterior suferind o intervenție chirurgicală. Membrii staff-ului au transmis: „Deoarece filmul Special Delivery este pe cale să fie lansat, Park So Dam regretă teribil că nu poate fi alături de fanii ei care o susțin și o așteptau. Deși nu va putea lua parte fizic la promovarea producției, ea își va susține colegii ce vor participa la premieră”.

„Mulțumesc încă o dată tuturor celor care susțin Special Cargo, actriței Park So Dam, actorilor și echipei Special Delivery care depășesc împreună situația dificilă”, au continuat aceștia. „Park So Dam se va concentra pe recuperarea ei, astfel încât să revină sănătoasă. Iar noi, Artist Company, vom face tot posibilul pentru a o ajuta să își revină.”

Posterul oficial al filmului Special Delivery

Și totuși,  “Special Delivery” și-a amânat lansarea stabilită inițial pe 5 ianuarie, până pe 12. “Special Delivery” este un film de acțiune și crimă a cărui poveste se învârte în jurul unui expert profesionist în livrări, pe nume Eun Ha (Park So Dam). Cu o rată de succes de 100% în livrări rapide, ea își asumă o nouă misiune și curând este prinsă într-un accident neașteptat.

Park a apărut într-o serie de filme și seriale TV din Coreea de Sud, inclusiv „The Priests” (2015) și „The Silenced” (2015), dar interpretarea ei de succes a venit în hitul global din 2019, „Parasite” – aici, actrița o interpretează pe Kim Ki Jung, o tânără dintr-o familie săracă care se preface a fi terapeut prin artă pentru a obține un loc de muncă, ajutând copiii dintr-o familie bogată.

Cancerul papilar tiroidian este cel mai frecvent tip de cancer tiroidian, potrivit Serviciului Național de Sănătate (NHS) din Marea Britanie. În mod normal afectează persoanele sub 40 de ani, în special femeile și tinde să fie mai ușor de tratat decât alte tipuri de cancer tiroidian, spune NHS. Așadar, sperăm din suflet ca simpatica Park So Dam să se recupereze cât mai rapid posibil!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.