Untitled

Namjoon și Seokjin, din BTS, diagnosticați cu COVID-19

Încă doi membrii ai grupului BTS au fost testați pozitiv cu COVID-19. De această dată este vorba despre liderul grupului, Namjoon (RM) și Seokjin (Jin).

Compania a făcut publuc următorul anunț:

“Salut.

Aici BIG HIT Music.

Membrii BTS RM și Jin au fost diagnosticați cu COVID-19 în seara de sâmbătă, 25 decembrie.

După ce s-a întors vineri, 17 decembrie, din Statele Unite, ca parte din programul său personal din perioada de vacanță oficială, RM a fost imediat supus testării PCR, a fost găsit negativ și a intrat în auto-carantină în casa sa, conform procedurilor de control COVID-19. Cu toate acestea, el a fost supus testării PCR astăzi înainte de eliberarea sa programată din carantină și s-a dovedit a fi pozitiv pentru COVID-19; în prezent nu prezintă simptome speciale.

Jin s-a întors în Coreea luni, 6 decembrie și a fost supus testării PCR imediat după întoarcere și din nou înainte de eliberarea din auto-carantină și a fost găsit negativ în ambele ocazii. Cu toate acestea, simțind simptome asemănătoare gripei în această după-amiază, a fost supus testului PCR și a fost găsit pozitiv pentru COVID-19 tot astăzi, seara târziu. El prezintă simptome ușoare, inclusiv febră ușoară, și urmează tratament la domiciliu.

Atât RM cât și Jin și-au completat a doua rundă de vaccinări împotriva COVID-19 la sfârșitul lunii august și se tratează în prezent la domiciliu, conform recomandărilor autorităților sanitare. Niciun membru nu a avut contact cu alți membri după întoarcerea lor în Coreea.

Compania noastră va continua să ofere sprijin pentru recuperarea rapidă a lui RM și Jin, punând cea mai mare prioritate pe sănătatea și siguranța artiștilor noștri. Vom continua să cooperăm pe deplin cu solicitările și îndrumările autorităților din domeniul sănătății.

Mulțumim.”

Cu o zi în urmă, Suga a fost, de asemenea, diagnosticat cu COVID-19, deși, ca urmare a auto-carantinei imediat după întoarcerea sa din Statele Unite, nu a avut niciun contact cu ceilalți membri.

Le urăm lui RM și Jin însănătoșire grabnică!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.