dummy (1)

Filmul „A Year-End Medley” cu o distribuție uimitoare surprinde povești emoționante pe final de an

Producătorii coreeni  au pregătit un film special pe final de an 2021, ca un fel de tradiție pe care o tot vedem de la un timp în coace. De această dată filmul se numește „A Year-End Medley”. Acoperând aproximativ o perioadă de o săptămână până în ultima zi a anului 2021, filmul se concentrează pe oamenii care vin la Hotel Emross, fiecare are o poveste proprie și sunt dispuși să construiească noi relații într-o locație specială, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Trebuie să vă spun că ce m-a încântat la acest film este distribuția, cum ar spune unii plină de “stele”, respectiv nume celebre precum Han Ji Min, Lee Dong Wook, Kang Ha Neul, YoonA de la Girls’ Generation, Won Jin Ah, Seo Kang Joon, Lee Kwang Soo, Kim Young Kwang, Go Sung Hee, Lee Jin Wook, Lee Kyu Hyung, Jo Joon Young, Won Ji An, Lee Hye Young și Jung Jin Young, potrivit Soompi.

De curând, au fost lansate posterele oficiale pentru acest minunat film. Cele opt postere diferite surprind relațiile pline de căldură pe care personajele le dezvoltă înainte de a intra în noul an, precum și momentele de neuitat pe care le trăiesc în acel cadrul frumos. Pe aceste postere se poate observa un mesaj definitoriu care spune așa: „Romantismul nostru (al tuturor) în timp ce ne pregătim pentru noul an”.

Am mai aflat câteva detalii despre ce fel de personaje vom putea descoperit în aces film special.

Frumoasa Han Ji Min îi va da viață managerului hotelului Emross, So Jin. În acesta perioadă specială a anului, o ghicitoare îi spune că „bărbatul ei perfect”  își va mărturisi sentimentele înainte de sfârșitul anului. Între timp, îl vom descoperi pe  Lee Dong Wook în rolul Yong Jin, CEO-ul Hotel Emross, care începe să se îndrăgostească de menajera Lee Young (rolul interpretat de Won Jin Ah).

De pe altă parte, actorul Kang Ha Neul îl va interpreta pe oaspetele supărător de la Hotel Emross, Jae Yong. Acesta ajunge să se încurce în mod neașteptat cu angajata hotelului Soo Yeon ( rolul interpretat de YoonA). Lee Hye Young și Jung Jin Young joacă rolul unor îndrăgostiți din trecut care reușesc să aibă parte de o experiență incredibilă, se reunesc pentru prima dată în 40 de ani.

Actorii Kim Young Kwang și Go Sung Hee joacă cuplul logodit, Seung Hyo și Young Joo, în timp ce Seo Kang Joon îl interpretează pe cântărețul Lee Kang, care are o relație strânsă cu managerul său Sang Hoon (rolul lui Lee Kwang Soo).

 

De asemenea, tot în film, Se Jik (Jo Joon Young) și Ah Young (Won Ji An) sunt elevi de liceu a căror prima poveste de dragoste adorabilă abia începe să înflorească. Între timp, Lee Jin Wook îl interpretează pe Jin Ho, un chirurg plastician care merge în fiecare sâmbătă la Hotel Emross pentru a se întâlni cu potențiale partenere, în vederea unei viitoare căsătorii.

Foto: Soompi

Dacă vreți să vă faceți o idee și mai bună despre acest filml vă invit să vedeți următorul teaser uimitor

Vreau să vă mai spun că ne mai despart doar câteva zile până la premiera filmului stabilită pentru data de 29 decembrie. “A Year-End Medley” se va difuza în cinematografele coreene și va fi disponibil pe platforma TVING.

În concluzie, vreau să  mai spun că filmul „A Year-End Medley” a fost realizat din dorința de a oferi o opțiune potrivită pentru cei care caută confort și speranță după ce au suferit în timpul pandemiei, din cauza sarcinilor financiare și sociale din acest an.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.