optimize

Pachetul special „Love Yourself” pentru generația MZ, lansat de un celebru hotel coreean

Andaz Seoul Gangnam, hotelul  cu un concept tip stil de viață al brandului Hyatt, situat în Apgujeong, zona centrală a capitalei  Seul, prezintă un pachet numit „Love Yourself” (Să te iubești pe tine), în care oaspeții pot beneficia de o ședință foto cu profilul corpului  dar și  o bine-meritată pauză relaxantă, în aceste zile foarte ciudate și solicitante.

Acest hotel este unul dintre cele mai cunoscute hoteluri coreene, parte a grupului Hyatt. Hotel de 5 stele situat în celebrul cartier Gangnam, foarte aproape de Templul Bongeunsa și la doar 4 km  de COEX Convention Centre. Oferă oaspeților săi o experiență premium,  pe lângă  priveliștea magnifică asupra orașului, are pachete atractive, cu servicii multiple, printre care trebuie amintită piscina minunată interioară, dar și serviciile de tip spa și wellness. Se pare că acest hotel este foarte apreciat de cupluri în mod deosebit, având un scor general  de 9,2 pe Booking.

Galeria de imagini a proprietăţii

Andaz Seoul Gangnam_Jogakbo_Middle House - Picture of Andaz Seoul Gangnam - Tripadvisor

Galeria de imagini a proprietăţii

 

A fotografia profilul corpului sau a avea o ședință foto profesională după luni de exerciții intensive și de management al dietei a fost o tendință majoră în rândul tinerilor cu vârsta între  20 și 30 de ani, așa-numita generație MZ ― Millennials și Generația Z ― aici , deoarece  ei sunt interesați să țină evidența sinelui/ persoanei lor în “stadiul de tânăr și sănătos”.

În pachet creat de celebrul lanț hotelier, focusul este dat de o sedinta foto cu Balance Button, un studio fotografic specializat in fotografia de profil corporal. Pe lângă ședința foto, pachetul special „Love Yourself” include micul dejun, vouchere pentru restaurantul hotelului și utilizarea piscinei și a sălii de sport a hotelului pe toată durata șederii.

Galeria de imagini a proprietăţii

Galeria de imagini a proprietăţii

Galeria de imagini a proprietăţii

 

Trebuie să mai menționez că pachetul „Love Yourself” este disponibil în mod limitat în perioada 24 ianuarie – 30 aprilie.

Foto: Booking.com




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.