08bc5a09d7824e9eb75ba6753a0d9dcc

Suzy va lansa un nou album după o pauză de 4 ani

Vești bune despre Suzy, ea se va întoarce la cariera ei muzicală. După o pauză de 4 ani, ea a decis să ne prezinte o nouă lansare.

Mai exact, pe  data de 10 februarie, managementul agenției SOOP, cea care o reprezintă pe Suzy a dezvăluit următoarele: „Pe 17 februarie, la 6 p.m. [KST], Suzy își va lansa single-ul digital „Satellite” prin intermediul site-urilor de streaming muzical.”

Aceasta va fi prima lansare muzicală a lui Suzy după 4 ani după ce a lansat cel de-al doilea mini album numit „Faces of Love” în ianuarie 2018. Potrivit unui reprezentant din managementului SOOP, „Satellite”  va prezenta de fapt o atmosferă diferită, față de melodiile pe care Suzy le-a lansat anterior.

Agenția a dezvăluit, de asemenea, că Suzy a participat la scrierea versurilor pentru „Satellite”, care exprimă sentimentele de a-ți lipsi pe cineva pe care nu-l poți ajunge, dar că rămâi mereu alături de el. Pentru „Satellite”, Suzy a lucrat împreună cu compozitorul și producătorul Kang Hyun Min, care este și fost membru al grupurilor Loveholic și Weather Forecast.

Un reprezentant al agenției lui Suzy a mai explicat: „Această melodie a fost finalizată după ce a fost lucrată mult timp și este o melodie care vă va permite să simțiți partea de vocalist a [Suzy]. Deoarece Suzy s-a concentrat pe promovările ei ca actriță de ceva vreme, ne așteptăm ca fanii să fie foarte interesați [de melodia viitoare]”.

Alături de  aceste veștile bune, Management SOOP a dezvăluit  o fotografie teaser uimitoare pentru viitorul single al lui Suzy.

Foto: Soompi

Vă aduc aminte că Suzy a debutat ca membru al trupei miss A în anul 2010 și a început cariera de actriță în 2011 cu drama de la KBS 2TV „Dream High”. De atunci, a apărut în numeroase drame și filme. Până la acest moment, ea a lansat două mini albume solo.

Noi îi dorim să fie o lansare de succes și chiar cât mai multe roluri bune și de acum în colo.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.