dummy

Actrița coreaană Youn Yuh Jung va acorda un premiu la cea de-a 94-a ediție a Premiilor Oscar


Ați auzit bine, după ce a făcut istorie la Premiile Academiei de anul trecut,  actrița veterană, Youn Yuh Jung va participa și anul acesta la Oscar în calitate de prezentator!

Pe 3 martie,  Academia de Arte și Științe Cinematografice a anunțat oficial prima serie de prezentatori pentru premiile din acest an. Prin urmare,  Youn Yuh Jung va prezenta un premiu la viitoarea ceremonie, care este programată să aibă loc la Hollywood la sfârșitul acestei luni. Alți prezentatori ai premiilor din acest sunt: Kevin Costner, Lady Gaga, Zoë Kravitz, Rosie Perez și Chris Rock.

Anul trecut a marcat un eveniment memorabil pentru cinematografia coreeană, deoarece Youn Yuh Jung a devenit primul actor coreean care a câștigat vreodată un premiu pentru actorie la Premiile Academiei, după ce a câștigat Oscarul pentru Cea Mai Bună Actriță în rol secundar pentru interpretarea din  pelicula „Minari“. După victoria sa istorică, a fost invitată oficial să se alăture Academiei ca membru cu drept de vot.

Youn Yuh-Jung Ridiculed Brad Pitt and It was Brillian | InStyle

Foto: InStyle

Vreau să vă mai aduc aminte că, cea de-a 94-a ediție a Premiilor Academiei sau a premiilor Oscar va fi transmisă în direct de la Hollywood pe 27 martie, la ora 20:00 (ET).

Abia aștept să vă ce film va pleca acasă cu cele mai multe premii la ediția din 2022.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.