dummy

Jung Ho Yeon, celebra actriță din „Squid Game” se alătură lui Cate Blanchett în noul serial al regizorului Alfonso Cuarón

Avem o veste  foarte bună și în același timp, surprinzătoare despre Jung Ho Yeon. Pentru primul ei proiect de actorie de la debutul ei foarte apreciat și premiat în megasuccesul de la Netflix „Squid Game” (“Jocul Calamarului”) , actrița Jung Ho Yeon va apărea într-un nou serial al celebrului regizor Alfonso Cuarón.

Jung Ho-yeon could return in season 2, here's how - Opentapes

Jung Ho-Yeon în drama “Squid Game”/ Foto: Opentapes

 

 Mai exact, pe data de 17 martie, Jung Ho Yeon a fost anunțată ca fiind cea mai recentă adăugare la viitorul serial Apple TV+ al lui Alfonso Cuarón numit „Disclaimer”. În acest fel, modelul coreean devenit actriță, se va alătura unei distribuții pline de vedete internaționale  foarte cunoscute, care include pe Cate Blanchett, Kevin Kline, Sacha Baron Cohen și Kodi Smit-McPhee, printre alții.

Care sunt grupurile preferate ale lui Jung Ho Yeon? | K-POP ROMÂNIA

Despre aceast nou proiect, am aflat că are la bază romanul cu același nume al lui Renee Knight. „Disclaimer”  va fi un nou serial thriller cu Cate Blanchett în rolul lui Catherine Ravenscroft, o jurnalistă de televiziune de succes, specializată pe documentar. Ea are parte de o experiență surprinzătoare care o îngrozește atunci când se recunoaște într-un roman scris de un văduv (interpretat de Kevin Kline).

Din primele informații furnizate, despre Jung Ho Yeon știm că va juca rolul lui Kim, o tânără ambițioasă, muncitoare și ușor de mulțumit, care este sigură că dacă muncește pentru Catherine Ravenscroft va fi marea ei oportunitate în viață.

Cam atât am aflat despre acest nou proiect. Eu sper ca actriță Jung Ho Yeon să facă o figură bună și cu acest rol și să auzim numai vești bune despre el.

Voi ce părere aveți despre această serie?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.