hyun bin 2

Hyun Bin și Son Ye Jin au dezvăluit fotografii oficiale de nuntă în ziua ceremoniei

Starurile Crash Landing on You Son Yejin și Hyun Bin s-au căsătorit oficial, iar fanii K-drama au fost cei mai fericiti!

Fotografiile oficiale de nuntă ale lui Hyun Bin și Son Ye Jin au fost dezvăluite!

Pe 31 martie, agențiile actorilor, VAST Entertainment și MSTeam, au precizat printr-un comunicat: “Actorii Son Ye Jin și Hyun Bin își țin astăzi ceremonia de nuntă, făcând primul pas ca un cuplu căsătorit. Ceremonia va fi privată, având în vedere situația cu COVID-19, așa că vă rugăm să fiți generoși și înțelegători. În schimb, împărtășim știrea cu fotografiile lor de nuntă.”

Agențiile au continuat: “Ne exprimăm profunda recunoștință pentru numeroasele binecuvântări și sprijinul călduros trimis pentru noul lor început. Actorii Hyun Bin și Son Ye Jin, împreună cu agențiile lor, vor continua să depună toate eforturile pentru a răsplăti dragostea primită.”

Vedeți fotografiile uimitoare mai jos:

 

Hyun Bin și Son Ye Jin au jucat împreună în filmul “The Negotiation” din 2018 și în drama “Crash Landing on You” din 2019. Ei și-au confirmat relația în ianuarie 2021 și și-au anunțat căsătoria în luna februarie a acestui an.

Felicitări lui Hyun Bin și Son Ye Jin!

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.