Junho1

Junho din 2PM și YoonA din Girls’ Generation se vor reuni în kdrama romantică ‘King the Land’

Junho din 2PM și YoonA din Girls’ Generation se vor reuni într-un nou serial dramatic de comedie romantică, după ce au avut o chimie excelentă la ‘2021 MBC Gayo Daejejeon’!

Junho și YoonA au fost distribuiți ca protagoniști ai unei drame intitulate ‘King the Land’ (titlu provizoriu), centrată pe poveștile unor hotelieri. În primul rând, Junho va juca rolul fiului chaebol al unei familii de top care deține o colecție de hoteluri de lux, companii aeriene și de distribuție, Goo Won. Prins în focul unei lupte feroce pentru moștenire, Goo Won are creierul, eleganța și farmecul necesare pentru a ieși învingător. Cu toate acestea, el este total nepregătit în domeniul romantismului.

Față de Junho, YoonA joacă rolul unui hotelier cu un zâmbet care poate lumina lumea, Chun Sa Rang. Ea decide să devină hotelier la “King the Land” datorită celei mai fericite amintiri din copilărie, care a avut loc în același hotel.

Drama va fi produsă în comun de NPIO Entertainment și BY4M Studio și se așteaptă ca filmările să înceapă în toamna anului viitor, în 2022.

sursa: allkpop




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.