91ec0004-c005-4ed9-b0a3-19ed56634ea6

So Ji Sub, un doctor geniu care caută răzbunare într-un poster înfricoșător pentru dramă „Doctor Lawyer”

Următoarea dramă care se va difuza la unul dintre cele mai importante posturi coreene, mai exact la MBC se numește „Doctor Lawyer”, iar de curând echipa de producția a dezvălui posterul principal!

Mai întâi trebuie să vă zic că „Doctor Lawyer” este o nouă dramă despre un chirurg genial care devine avocat de malpraxis medical după ce a pierdut totul din cauza unei intervenții chirurgicale trucate și un procuror care își pierde singura familie, precum și  iubitul  de pe urma aceeași intervenții chirurgicale. Împreună, cei și-au propus să-i pedepsească pe cei care cred că importanța vieții unei persoane poate fi clasificată în funcție de bogăția și puterea lor.

doctor_lawyer_drama - جميع منشورات قناة تيليجرام Doctor Lawyer (2022) Korean Drama

Foto: Telemetr.io

 

În ceea ce va marca primul său rol într-o dramă, după o pauză de patru ani, So Ji Sub va juca rolul avocatului titular de malpraxis medical pe nume Han Yi Han, care și-a schimbat cariera după un incident devastator în sala de operație. Actrița Im Soo Hyang va juca rolul lui Geum Seok Young, un procuror pasionat care crede ferm în justiție.

Im Soo Hyang Impresses With Her Transformation Into A Spirited Prosecutor In New Drama “Doctor Lawyer” | Soompi

Foto: Soompi

Posterul recent lansat surprinde atât trecutul, cât și prezentul lui Han Yi Han, cu legenda/ mesajul  prezentându-l drept „chirurg geniu dublu certificat, care s-a întors ca avocat de malpraxis medical”.

În zilele noastre, Han Yi Han este un avocat îmbrăcat bine, cu o aură puternică, uitându-se cu o privire rece la camera, în costum și cravată. Cu toate acestea, sala de operație înfricoșătoare, plină de sânge inserată în jumătatea de jos a afișului – împreună cu imaginea picioarelor unui pacient pe masa de operație – sugerează cu suspans operația catastrofală care i-a pus capăt carierei medicale.

 

Foto: Soompi

 

Cu ocazia lansării posterului, producătorii dramei „Doctor Lawyer” au comentat: „În conformitate cu titlul său, drama noastră este condusă de personajul principal Han Yi Han, care stă în centrul poveștii și este atât medic, cât și avocat. Așa că Ji Sub, care este recunoscut drept unul dintre cei mai buni actori din industrie, preia conducerea dramei „Doctor Lawyer” cu actoria și prezența sa puternică. Vă rugăm să arătați mult interes și nerăbdare față de performanța lui în  „Doctor Lawyer” și carisma lui So Ji Sub, care va oferi senzații tari și va face inimile spectatorilor să se bată cu putere în cursul lunii mai.”

Trebuie să vă mai zic că, nu mai avem foarte mult de așteptat până să vedem această dramă, deoarece ea are programată premiera la sfârșitul lunii, pe 27 mai.

 




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.