1654841674-20220610-bts

BTS revine cu piesa “Yet to Come” și lansează albumul antologic “Proof”

Pe 10 iunie la ora 13.00. KST, grupul și-a lansat albumul de antologie „Proof” împreună cu videoclipul muzical al piesei de titlu.

„Yet to Come” este o piesă hip hop alternativă care folosește stilul „chipmunk soul”. Membrii RM, Suga și J-Hope au participat la scrierea piesei, care exprimă un mesaj plin de speranță că „cel mai bun moment urmează să vină”.

Videoclipul îi prezintă pe cei 7 membri în deșert, în timp ce recrează scene din videoclipuri anterioare, precum Spring Day, Blood Sweat and Tears și multe altele, ca o paralelă între trecutul lor și ceea ce urmează. La final, ei se urcă în autobuzul galben ce simbolizează debutul lor (videoclipul “No More Dream“) pentru a demonstra că acesta nu este sfârșitul, ci de fapt startul unui nou început pentru BTS.

Albumul „Proof” conține 3 CD-uri cu piese din albume anterioare, pe lângă alte 2 piese noi. Cel de-al treilea CD conține versiuni demo ale unor cântece deja lansate, precum și câteva piese vechi, dar nelansate.

Celelalte două piese noi sunt “Run BTS” și “For Youth”.

“Run BTS” este un cântec hip-hop up-tempo și conține spiritul liber al membrilor BTS de la debut, în timp ce “For Youth” este o baladă dedicată fanilor, ce folosește un sample din melodia “Epilogue: Young Forever” lansată în 2016 și începe cu scandările fanilor din timpul unui concert BTS.

Ascultați-le aici:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.