Kim-Hyun-joong-Korean-Actor-jpg.-930×620

Kim Hyun Joong a anunțat că s-a căsătorit cu prima lui iubire

Actorul și cântărețul sud-coreean Kim Hyun-Joong a apărut recent în videoclipul inaugural al canalului de YouTube al prietenului său și cu această ocazie a oferit un interviu aprofundat despre viața lui.

El a dezvăluit că acum este căsătorit. Kim Hyun-Joong și-a înregistrat căsnicia și a ales să facă aceste pas cu prima lui dragoste pe care a cunoscut-o în clasa a VII-a la un restaurant Soondae Stew (el mai vorbisem anterior despre relația aceasta, în 2011 la emisiunea SBS Night after Night, unde amintise faptul că a trebuit să se despartă de ea după ce a debutat din cauza programului său agitat). El a dezvăluit, de asemenea, că a recreat această poveste în videoclipul său muzical pentru piesa sa „The Smile in Wine”, pe care îl puteți vedea și voi chiar mai jos.

El a vorbit, de asemenea, despre problema lui cu fosta sa iubită și de ce a fost inactiv în Coreea de Sud. A spus că a fost înțeles greșit, dar în același timp el a procedat fost greșit și nu se simțea confortabil să meargă la emisiuni de divertisment la TV și să facă glume. A simțit că publicul coreean l-ar percepe ca ipocrit sau iresponsabil daca ar apărea așa.

Foto: Allkpop

Din moment ce face muzică cu o trupă (instrumente) acum, nu era sigur care este cel mai bun loc pentru a cânta live cu trupa lui. Mult mai multe detalii pot fi văzute în acest videoclip (are subtitrare în limba engleză).

Trebuie să vă mai spun că Kim Hyun-Joong s-a reunit recent cu membrul Heo Young-Saeng din SS501 pentru a crea un cântec cadou pentru fanii lor, numit „Same Old Story”. Puteți să vedeți și voi cum sună această colaborare chiar mai jos.

Vreau să vă aduc aminte că v-am mai spus despre căsătoria lui, pe când era la stadiul de plan în acest articol — Kim Hyun Joong se pregătește să se căsătorească. Atunci am aflat exact cum o descria artistul pe aleasa lui și ne facem o idee cum este relația dintre cei doi, din perspectiva lui Kim Hyung Joong.

Eu mă bucur sincer pentru el. Sper ca de acum în colo viața lui să fie și mai fericită și să aibă parte de cât mai multe bucurii.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.