image

3 motive pentru a vedea neaparat drama noua “Insider”

„Insider” a avut de curând premiera la postul coreean JTBC. Încă de dinainte să știu despre ce este vorba, vreau să vă zic că acest serial mi-a atras atenția din simplul motiv că protagonistul este Kang Ha Neul, un actor tare tare drag și pe care îl admir de ceva timp și îi urmăresc cariera.

Pentru început, trebuie să vă spun că „Insider” este o dramă de acțiune plină de suspans despre Kim Yo Han (interpretat de Kang Ha Neul), un stagiar judiciar care se confruntă cu o criză în timp ce se află sub acoperire pentru o anchetă a unui procuror corupt. El ajunge în niște situații dificile și chiar se chinuie să obțină o mână de “cărți norocoase” care ar putea să îi schimbe soarta. În timp ce este în închisoare, el începe să comploteze să se răzbune pentru trădarea pe care a experimentat-o.

Mai jos sunt trei motive pentru a vă pune pe listă această dramă!

1. Dramă de genul mixt cu acțiune puternică și bătălii psihologice palpitante

„Insider” este o poveste care se învârte în jurul creșterii și răzbunării lui Kim Yo Han, oferind spectatorilor o nouă formă de suspans. Mai presus de toate, fundalul fictiv unic al închisorii Seongju, o zonă care nu respectă legile în care diferite figuri se adună și luptă, va fi un element interesant al poveștii. Într-o locație care îmbină lăcomia și ilegalitatea, luptele lui Kim Yo Han vor fi atât fizice, cu acțiune intensă, cât și psihologice, cu jocuri mentale care adaugă fior poveștii în sine.

Regizorul Min Yeon Hong a împărtășit într-un interviu anterior: „Configurația în care închisoarea devine un teren de joc uriaș, războiul marilor forțe din acea lume și luptele personajelor principale în timp ce fug către răzbunare cu viața în joc vin împreună pentru a spune o singură poveste. [Aceste povești] sunt țesute în mod complex împreună și împachetate în această piesă de „gen mixt”.

Photo: Soompi

2. Transformarea puternică a lui Kang Ha Neul: goana după dreptate

Chiar și din punct de vedere vizual,sigur ați remarcat că actorul Kang Ha Neul face o nouă transformare șocantă în personajul lui Kim Yo Han. Cu abilitățile sale de actorie incontestabile, Kang Ha Neul înfățișează perfect narațiunea și creșterea înfricoșătoare a lui Kim Yo Han.

În această privință, actorul a împărtășit: „Acesta este un proiect pe care l-am întâlnit în timp ce mă gândeam: „Ce pot face cu scenariul pe care l-am citit, astfel încât spectatorii să se poată bucura și să vizioneze [drama]”, în loc să mă hotărăsc să arăt un alt tip de actorie. ” El a remarcat: „Kim Yo Han este un personaj care merge pe o linie subțire între resentimentele și furia care îi arde inima și raționalitatea lui rece. M-am gândit mult la portretizarea sentimentelor lui interioare, deoarece nu am putut dezvălui prea multe.”

Photo: Soompi

Regizorul a adăugat: „Această dramă nu ar fi putut exista dacă nu ar fi fost Kang Ha Neul. Au fost multe scene solicitante și fiecare moment a fost plin de interpretarea minunată a lui Kang Ha Neul.”

3. O distribuție plină de vedete talentate perfectă pentru acest gen de dramă

Un alt motiv pentru a vă uita la drama „Insider” este distribuția care constă din actori perfecti pentru acest gen de dramă. Trebuie menționat faptul că Lee Yoo Young se va alătura dramei ca Oh Soo Yeon, o femeie de afaceri din zona underground care recunoaște aspectul promițător al lui Kim Yo Han și îi propune o ofertă pentru a-și atinge obiectivele.

Apoi, actorul Heo Sung Tae îl interpretează pe procurorul corupt sponsorizat Yoon Byung Wook. Ca putere tacită a parchetului, Yoon Byung Wook se va îndrepta direct împotriva lui Kim Yo Han. În plus, Kim Sang Ho îl va juca pe procurorul Mok Jin Hyung, care face o alege personală punându-l pe Kim Yo Han sub acoperire, arătând o muncă de echipă grozavă cu actorul Kang Ha Neul în tot acest proces.

Photo: Soompi

În închisoarea Seongju se află și Jang Sun Oh (Kang Young Seok), un deținut cu o energie nebună ca o bombă și care posedă spiritul unui jucător de geniu, și Song Doo Cheol (Choi Moo Sung), un deținut cu carisma înfricoșătoare care este un gangster și un jucător de noroc proceput. Han Jae Young îl interpretează pe juniorul lui Song Doo Cheol și proprietarul unei case de jocuri de noroc secrete, în timp ce Choi Dae Hoon îl interpretează pe misteriosul deținut Noh Seung Hwan, care face un pas înapoi de la ierarhia în lanț a închisorii.

Photo: Soompi

În cele din urmă, înainte de premiera dramei, Kang Ha Neul, Lee Yoo Young și Heo Sung Tae au dorit să transmită câteva mesaje telespectatorilor. Kang Ha Neul a împărtășit următoarele: „Vreau să răsplătesc telespectatorii pentru că și-au luat din timp pentru a viziona drama noastră. Sper să devină un astfel de proiect care poate fi un cadou pentru telespectatori și am încredere că se va întâmpla asta. Sper că vă veți bucura în timp ce să vizionați drama.”

Apoi, Lee Yoo Young a comentat: „Cred că va deveni o dramă care va avea totul, de la fior, acțiune și divertisment până la momente emoționante. Din moment ce salut telespectatorii pentru prima dată după ceva timp printr-o dramă, sunt nervos, dar și aștept cu nerăbdare. Am întâlnit un nou tip de personaj și am depus tot efortul pe cât a fost greu. Vă rugăm să anticipați mult ceea ce veți vedea.”

Heo Sung Tae a spus: „Dacă te cufunzi complet în schimbarea rapidă a lui Kim Yo Han, te vei putea bucura foarte mult. Rolul meu, Yoon Byung Wook va multiplica și mai mult tensiunea. În timp ce își petrec vara fierbinte împreună cu „Insider”, care are de așteptat un vârtej de evoluții, telespectatorii vor putea depăși căldura [verii]. Vă rugăm să așteptați cu mult inteses acțiunea dramei.”

„Insider” a avut premiera pe 8 iunie.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.