sddefault

 Ji Sung în două ipostaze diferite în cea mai nouă drama “Adamas”

Următoarea dramă, „Adamas”  de la postul coreean tvN a dezvălui de curând data premierei și primul său poster.

Despre „Adamas” abia așteptam noutăți și pot să vă zic că va prezenta povestea unor frați gemeni care ajung să descopere adevărul dintr-un incident care s-a întâmplat acum 22 de ani. Mai cu seamă, cei doi vor lucra ca unul singur pentru a înlătura acuzațiile de crimă ale tatălui lor biologic, care a fost inculpat de uciderea tatălui lor vitreg (*ce poveste alambicată). Ei trebuie să găsească lucru numit „adamas” care  reprezintă de fapt dovada crimei.

Photo: Asianwiki

Producătorii au anunțat că actorul îndrăgit Ji Sung va interpreta ambii gemeni pe nume Ha Woo Shin și Song Soo Hyun. Ha Woo Shin este scriitor și cel mai bine vândut autor de romane de tip mister, suspans, în timp ce Song Soo Hyun este un procuror al forțelor speciale care lucrează la Procuratura Districtului Central. Deși cei doi frați seamănă din punct de vedere fizic, personalitățile și felul lor de a aborda problemele și a găsi rezolvări sunt complet diferite.

Cu această ocazie, noua dramă „Adamas” și-a dezvăluit în sfârșit primul poster, care ridică așteptări mari cu privire la portretizarea a două roluri de către Ji Sung. În poster, Ha Woo Shin și Song Soo Hyun sunt prezentați cu diferite tipuri de carisma și parcă strălucesc într-o ceața cenușie, care, în același timp emană o aură misterioasă.

Photo: Soompi

Ha Woo Shin și Song Soo Hyun se confruntă cu situații și au direcții diferite, dar amândoi caută în același loc. O săgeată uriașă stă între frați, iar sângele roșu închis care curge din vârf, dă impresia unor vibrații ciudate. Posterul oficial îi prezintă perfect pe Ha Woo Shin și Song Soo Hyun mergând pe căi diferite pentru a găsi adevărul legat de adamas. Textul care apare pe poster deasupra lor spune: „Fratele mai mare care îl caută pe adevăratul vinovat. Fratele mai mic care caută dovezi. Urmărirea adevărului a fraților gemeni.”

Pe final trebuie să vă mai spun că nu vom aveam mult de așteptat până să vedem această nouă drama. Producătorii au dezvăluit că data premierei este 27 iulie. Vă invit acum vă vedeți cum arată și teaseul dramei chiar mai jos.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.